Nieuws

Rohda Raalte op weg naar de derde divisie­?!

De komende twee weken gaan de mannen van Knippenborg alles op alles zetten om promotie naar de derde divisie te verwezenlijken. Na een over het algemeen sterk gespeelde competitie is Rohda Raalte dit seizoen op een prachtige derde plek geëindigd in het klassement. En heeft daardoor een periodetitel over mogen nemen van kampioen Excelsior’31, wat betekent dat er nacompetitie gespeeld gaat worden.

Het programma van de nacompetitie ziet er voor ons als volgt uit:

Eerste ronde
Woensdag 29 mei 20 uur
Rohda Raalte – VV Hoogeveen
Sportpark Tijenraan, Zwolsestraat 76, Raalte

Zaterdag 1 juni 18 uur
VV Hoogeveen – Rohda Raalte
Bentinckspark, Sportveldenweg 1, Hoogeveen

Tweede ronde
Als Rohda Raalte als winnaar uit deze twee wedstrijden komt, gaan de mannen door naar de tweede ronde. Deze wordt gespeeld op 5 juni en 8/9 juni. Komt Rohda Raalte als verliezer uit de eerste ronde, dan eindigt het avontuur op 1 juni. Het exacte programma van de tweede ronde laten we jullie weten zodra bekend is of Rohda daarin speelt.

Voor nu richten we ons op de twee wedstrijden komende week, waarbij we aan VV Hoogeveen een sterke tegenstander hebben. Rohda Raalte en VV Hoogeveen hebben al veel wedstrijden tegen elkaar gespeeld, waarbij Rohda in Hoogeveen nog nooit verloren heeft. Maar eerst spelen we natuurlijk de thuiswedstrijd die we hopelijk gaan winnen in bijzijn van ons trouwe publiek!

De mannen kunnen alle steun gebruiken, dus kom a.s. woensdag naar Sportpark Tijenraan om ze aan te moedigen!

Voor jou geselecteerd

Naar boven