Nieuws

Voorbeschouwing nacompetitiewedstrijd Rohda Raalte vs. VV Hoogeveen – woe. 29 mei ‘24

Woensdag 29 mei staat de eerste nacompetitiewedstrijd op het programma, tegen VV Hoogeveen. De 2-0 nederlaag van afgelopen zaterdag tegen Quick’20 willen de mannen van Knippenborg snel vergeten. Ze hopen op een goed resultaat morgen, om zo met een goed gevoel zaterdag 1 juni richting Hoogeveen te gaan voor de uitwedstrijd.

Rohda Raalte heeft een goed seizoen gedraaid in de Vierde Divisie D: ze zijn met 60 punten uit 30 wedstrijden op de derde plaats geëindigd. Qua puntenaantal gelijk met de nummer twee: VV Scherpenzeel. Ook leverde Rohda Raalte de topscorer in de Vierde Divisie D, namelijk Kevin Peppels met 25 goals. Hoogeveen beleeft daarentegen een lastig seizoen in de Derde Divisie. Ze  zijn met 33 punten uit 34 wedstrijden op de 16de plaats geëindigd, wat voor hen nacompetitie betekent. Vorig seizoen, in de Vierde Divisie A, troffen beide clubs elkaar ook. In de thuiswedstrijd won Rohda Raalte toen met 3-2 van Hoogeveen, in de uitwedstrijd werd het een gelijkspel (2-2). Hoogeveen werd dat seizoen kampioen en promoveerde naar de Derde Divisie.

Het belooft een mooie confrontatie te worden, woensdag 29 mei op Sportpark Tijenraan. We  hopen op jullie steun zodat we samen een mooie stap kunnen zetten naar promotie. Tot woensdag!

Cas Marsman

Voor jou geselecteerd

Naar boven