Nieuws

Voorbeschouwing VV Hoogeveen vs. Rohda Raalte – za. 1 juni 2024

Vanavond staat er een beladen en veelbelovende wedstrijd op het programma in de nacompetitie: VV Hoogeveen – Rohda Raalte. Na een enerverende thuiswedstrijd die eindigde in een 1-3 overwinning voor de bezoekers, maken we ons op voor een spannende return op sportpark het Bentinckspark in Hoogeveen.

De mannen van trainer Laurens Knippenborg zijn vastbesloten om de wedstrijd vol in te gaan en hebben laten zien een flinke dosis wilskracht te bezitten. Het team heeft eerder bewezen dat niets onmogelijk is. Herinneringen aan vorig seizoen, waarin dezelfde puntenachterstand binnen acht minuten werd omgekeerd, geven extra motivatie. Knippenborgs team heeft in de thuiswedstrijd de kwaliteiten laten zien met behoorlijk wat kansen, vandaag is hét moment dat dit omgezet moet worden in doelpunten.

Met een sterke tactische voorbereiding en een vastberaden mindset gaan de spelers van Rohda Raalte er alles aan doen om de achterstand om te buigen en zich een weg naar de volgende ronde te vechten.

Maar dit kunnen ze niet alleen…… We roepen alle supporters op om ons massaal in het rood-geel te komen steunen vandaag. Samen kunnen we de energie op het veld brengen die onze spelers nodig hebben. De aftrap is om 18.00 uur op sportpark het Bentinckspark in Hoogeveen. Tot vanavond!

Max Blanke

Foto: Lamberth Fotografie

Voor jou geselecteerd

Naar boven