Nieuws

Promotie naar derde divisie steeds dichterbij; meld je aan voor de supportersbus!

Stel dat Rohda Raalte zaterdag 8 juni promoveert, dan barst het feest op Sportpark Tijenraan natuurlijk los! Vanaf ca. 19.00 uur is de kantine dan open om gezamenlijk met het eerste de promotie te kunnen vieren.

Maar….. voordat het zover is, moeten onze mannen de tweede finalewedstrijd in Huizen natuurlijk nog spelen. En dat kunnen ze niet zonder de steun van hun trouwe Rohda-aanhang! Wil je van tevoren alvast in de stemming komen, samen met alle andere Rohda Raalte-supporters? En rijd je liever niet zelf naar Huizen? Dan hebben we heel goed nieuws: Rohda Raalte heeft namelijk via sponsor TCR een supportersbus geregeld!

Aanmelden supportersbus
Klik op deze link om je aan te melden – een voorwaarde om met de bus mee te gaan. Doe dit snel, want vol = vol!  

Let op!
De bus rijdt alleen bij voldoende aanmeldingen. Neem dus je team, kinderen, ouders of wie het ook maar leuk vindt om een prachtige pot voetbal te kijken, mee naar Huizen! Mocht er onvoldoende belangstelling zijn voor de bus, dan ontvang je uiterlijk vrijdag 7 juni aan het eind van de middag een berichtje via het opgegeven mailadres.

Geen vervoerskosten
De kosten voor de bus worden gefinancierd uit het restpotje van Supportersvereniging Rood-Geel. Je betaalt dus zelf helemaal niks voor het vervoer! Wel moet je nog de entreekosten in Huizen betalen.

Tot 8 juni!
Dus: tot zaterdag 8 juni, 14.30 uur in Huizen! En voor wie met de bus meegaat: deze vertrekt zaterdag 12.30 uur vanaf de parkeerplaats (achter de zittribune) bij Rohda Raalte. We wachten niet op je! En natuurlijk zien we je dan het liefst in je Rohda-shirt of andere rood-gele kleding. Neem vooral ook vlaggen of spandoeken mee, kortom: laat zien en horen dat je voor Rohda Raalte bent!

Voor jou geselecteerd

Naar boven