Nieuws

Kom woensdag 12 juni naar de herkansingswedstrijd in de nacompetitie!

Omdat in de derde divisie een extra plek is vrijgekomen, is Rohda Raalte na het (minimale) verlies van de wedstrijden tegen SV Huizen nog niet uitgespeeld. Op woensdag 12 juni en eventueel zaterdag 15 juni wordt in een herkansingsronde alsnog gestreden om deze felbegeerde laatste plek.

Mis het niet:

📋 woensdag 12 juni
⏰ 20 uur
📍 Sportpark Tijenraan
⚽️ Rohda Raalte vs. v.v. Achilles Veen

Kom woensdag op tijd naar Sportpark Tijenraan, samen met je team, kinderen, of wie het ook maar leuk vindt om een prachtige pot voetbal te kijken. Neem vooral vlaggen of spandoeken mee en doe je Rohda-shirt of iets anders rood-geels aan. Kortom: laat zien en horen dat je voor Rohda Raalte bent! Kun je je ledenkaart laten zien, dan heb je gratis toegang. Ben je geen Rohda-lid, zorg dan dat je op tijd bent. Er zijn weliswaar twee kassa’s open, maar we verwachten lange rijen.

👉Eventuele finale zaterdag 15 juni
Als Rohda Raalte woensdag wint, wordt de finalewedstrijd zaterdag 15 juni gespeeld op neutraal terrein. Tegenstander is dan JOS Watergraafsmeer (Amsterdam) of Unitas (Gorinchem). Mogelijk zetten we – bij voldoende belangstelling – ook dan weer een bus in voor supporters. Eventuele aanmelding gebeurt via de website www.rohdaraalte.nl. Houd deze dus in de gaten, want vol is vol!

🖊📸Pers
Werk je voor een omroep of krant en kom je woensdag naar Sportpark Tijenraan in Raalte, meld je dan s.v.p. aan via communicatie@rohdaraalte.nl of bel met 06 – 22 86 22 02 (Jet Tusveld, bestuurslid communicatie).

#metelkaarenvoorelkaar

Voor jou geselecteerd

Naar boven