Nieuws

Goede start van de competitie voor Rohda Raalte

Rohda Raalte won afgelopen zondag overtuigend van het gepromoveerde Alverna uit Wijchen. Op het prima geprepareerde hoofdveld van Sportpark Tijenraan wonnen de Raaltenaren met 3-1 van de Gelderse ploeg.

Samenvatting & Nabeschouwing Rohda Raalte TV:

Rohda Raalte kwam furieus uit de startblokken en wist al in de 4e minuut het net te vinden via een fraaie aanval over de rechterkant. Jeffrey de Visscher benutte deze kans, na goed terugleggen van spits Lars van Schooten. Daarna ging het over en weer zonder echt hele grote kansen. Alverna kwam in de 15e minuut langszij na slecht uitverdedigen aan Rohda-zijde. Toch was het Jeffrey de Visscher die in de 30e minuut de buitenspelval omzeilde en de 2-1 ruststand aantekende.

Vlak na rust werd Saba Gwedelidze onrechtmatig naar het gras getackeld. Jeffrey de Visscher miste de toegekende penalty. Toch was het Rohda Raalte wat nog scoorde. Björn Zwikker kopte een vrije trap van Jeffrey de Visscher binnen en zo won Rohda Raalte verdiend deze eerste competitiewedstrijd van dit seizoen.

Volgende week zondag gaat Rohda Raalte op bezoek bij Rigtersbleek in Enschede. Aanvang is dan 14:00 uur.

Interview: Simone Chapel
Camera: Erik Roelofs
Montage: René Kappert
Foto’s: Annet van Raalten