Nieuws

Ga mee en geef je op voor de Supportersbus naar SJC Noordwijk!

Na twee vrij eenvoudige zeges op HVV Tubantia is SJC uit Noordwijk de laatste horde die genomen moet worden op weg naar lijfsbehoud in de Hoofdklasse. Op het Gemeentelijk Sportpark van S.J.C. zal aanstaande zondag 5 juni om 14:30 uur afgetrapt worden. Bij voldoende animo stelt Supportersvereniging Rood-Geel wederom een bus beschikbaar. Voor € 10 per persoon kun je gebruik maken van deze vervoersmogelijkheid (betalen bij de bus).

busje rohda noordwijk

Komende zaterdag zullen we bekend maken of voldoende mensen zich hebben aangemeld. Rohda Raalte hoopt natuurlijk op massale steun in de twee finales die nog gespeeld moeten worden, en wat is er mooier dan met een volle bus daar aan te komen en Rohda Raalte naar de overwinning te schreeuwen! Natuurlijk is er gedurende de busreis tijd voor een paar biertjes! Dit keer stelt de selectie van Rohda Raalte 1 bij een volle supporters bus 4 kratten bier ter beschikking! Zie jij het al helemaal zitten? Twijfel dan niet en meldt je direct aan door een mailtje te sturen naar supportersverening Rood-Geel.

Je wordt aanstaande zondag verwacht rond een uurtje of 11 op sportpark Tijenraan. We vertrekken uiterlijk om 11:30 uur! Deel & like dit bericht, tag je vrienden en stel ze op de hoogte van deze vervoersmogelijkheid!

Voor jou geselecteerd

Naar boven