Nieuws

Bekendmaking indeling nieuwe jeugdteams en terugkomdag 30 mei

De coördinatoren en leiders van de jeugdafdeling zijn momenteel druk aan het puzzelen om de indeling van de jeugdteams voor het seizoen 2017-2018 voor elkaar te krijgen. In navolging van veel andere verenigingen gaan de technische stuurgroep en de jeugdcommissie deze indeling dit jaar voor het eerst via de website bekendmaken.

De indeling zal vrijdag 26 mei om 18:00 uur op deze website te zien zijn. Dinsdagavond 30 mei volgt dan een verplicht bezoekje aan de kantine van Rohda Raalte waarbij de spelers kennismaken met de nieuwe teamgenoten; leiders en trainers. Niet alle teams zullen al voorzien zijn van leiders en/of trainers. In dat geval zorgen de leeftijdscoördinatoren ervoor dat iemand anders het team opvangt. Er zullen afspraken gemaakt worden; contactgegevens gecontroleerd worden en er zullen documenten meegegeven worden.

Tevens maken we gebruik van de gelegenheid om nieuwe mensen van de jeugdcommissie; technische stuurgroep en/of coördinatoren voor te stellen. Spelers leiders en trainers van zowel de selectie; recreatie en meisjesafdeling worden dinsdag 30 mei op onderstaande tijden verwacht in de kantine van Rohda Raalte:

18:00 uur: Onder 8 en onder 9
18:45 uur: Onder 10 en onder 11
19:30 uur: Onder 12 en onder 13
20:15 uur: Onder 15
21:00 uur: Onder 17 en onder 19

Wij zouden het erg op prijs stellen indien alle ouders aanwezig zijn!

Namens de jeugdcommissie en technische stuurgroep

Voor jou geselecteerd

Naar boven