Nieuws

Financieel voordeel met de Salland Clubactie

In het weekend van 11 en 12 november maakten alle zorgverzekeraars hun premie bekend. Zo ook Salland Zorgverzekeringen. En die premie pakt heel goed uit. Salland Zorgverzekeringen verlaagt de basispremie naar € 101,50 per maand. De premies van de aanvullende verzekeringen en de tandartsverzekeringen blijven gelijk. Hiermee is de verzekering van Salland aanzienlijk goedkoper dan vergelijkbare pakketten van bijvoorbeeld Menzis en Zilveren Kruis.

Voor ieder lid van ROHDA Raalte is het de moeite waard om te bezien of een overstap lonend is. Mogelijk kun je zelf enkele honderden euro’s per jaar besparen! Kies je voor een zorgverzekering van Salland, dan scoort ROHDA Raalte ook. Voor iedere nieuwe verzekerde ontvangen wij namelijk € 50,- en voor iedereen die al bij Salland in het ROHDA Raalte-collectief verzekerd is én blijft ontvangen wij € 10,- voor de clubkas.

Nieuwe aanvullende verzekering
In 2018 introduceert Salland een nieuwe aanvullende verzekering, speciaal voor sporters: de ‘Compact’. Hierin zijn de drie meest gebruikte vergoedingen opgenomen:

Fysiotherapie: 9 zittingen per jaar
Spoedeisende zorg in een EU-, EER- of verdragsland: 100%
Tandheelkundige zorg: 100% tot maximaal € 250,- per jaar
De aanvullende verzekering Compact kost € 20,45 per maand. Dit is nog zonder de korting die je via onze club krijgt op de aanvullende verzekering.

Samengevat, het loont om te vergelijken op www.salland.nl/rohdaraalte. Kies je voor een zorgverzekering van Salland, dan scoort ROHDA Raalte ook nog eens een mooi bedrag voor in de clubkas. Mooie win-win dus!

Overstappen is heel gemakkelijk en Salland zegt je huidige zorgverzekering op. Sluit je direct aan en stap over via www.salland.nl/rohdaraalte. Overstappen kan tot en met 31-12-2017.

Met rood-gele groet,

Martijn Smit

voorzitter Sponsorteam ROHDA Raalte

Voor jou geselecteerd

Naar boven