Nieuws

Uitnodiging Sponsoren ROHDA Raalte

Wij nodigen alle sponsoren van harte uit voor een bijeenkomst op dinsdag 30 januari 2018 om 19:30 uur in het SCAS gebouw (= gebouw achter het hoofdveld). Na enkele jaren van onderzoek is de knoop doorgehakt. Rohda Raalte kiest niet voor een heel nieuw clubhuis op de plek waar nu nog sporthal Tijenraan staat of voor nieuwe kleedkamers waar het zwembad ligt, maar voor een slimme vernieuwbouw van het huidige complex met kantine en vergaderruimtes. Een financieel verantwoorde keuze.

Tijdens de recente algemene ledenvergadering was iedereen daar blij mee. Graag presenteren wij deze plannen ook aan al onze sponsoren. Wij nodigen alle Rohda Raalte sponsoren dan ook van harte uit voor een bijeenkomst op dinsdag 30 januari om 19.30 uur in het SCAS gebouw (= gebouw achter het hoofdveld). Naast een presentatie van de plannen willen wij ook graag met u in overleg over hoe wij deze plannen samen met u kunnen realiseren.
De oorspronkelijke plannen waren ambitieus maar bleken financieel onhaalbaar. De optelsom kwam gewoon niet uit. In maart hebben we besloten om die stap niet te zetten.

Het voetbal zelf moet voorop blijven staan, dat mag bij onze mooie vereniging nooit in gevaar komen. Ondertussen wordt de kantine natuurlijk wel ouder, net als de keuken, de apparatuur en het meubilair. Het kan nog wel maar er moeten de komende jaren wel stappen gezet gaan worden. Uiteindelijk hebben we voor vernieuwbouw gekozen, in fases en te beginnen met het huidige clubhuis.

Er komt een nieuwe hogere pui met veel glas die ook anderhalve meter naar voren komt. Daarachter willen we het slim aanpakken, doen wat kan of nodig is. Met wel een nieuwe vloer, keuken, bar en meubilair, maar binnen het huidige geraamte. Afhankelijk van de eigen inbreng van leden en sponsoren gaat die vernieuwbouw tussen de 4,5 en 5,5 ton kosten. De planning is om alles in de zomer van 2019 gereed te hebben.

Met hulp/inbreng van leden en sponsoren zijn de voorgestelde plannen uitvoerbaar en betaalbaar. Doordat we nu kiezen voor vernieuwbouw, verandert ook de situatie van de Rohda-hal. Als het nieuwe Tijenraan in gebruik wordt genomen, dan zou die hal gesloopt worden. Nu gaan we toch kijken naar een andere invulling. Geen sport meer, maar misschien als een mooie opslagruimte voor een bedrijf. Dat kan ons als vereniging weer wat geld opleveren. Kortom, er liggen mooie en uitdagende plannen in het verschiet!

Mogen wij u op 30 januari begroeten? U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst door een email te sturen naar sponsorteam@rohdaraalte.nl.

Met rood-gele groet,
Han Reinders (voorzitter Rohda Raalte)
Martijn Smit (voorzitter Sponsorteam)

Voor jou geselecteerd

Naar boven