Aanmeldformulier Rohda clubmensen activiteiten

Bij Rohda zijn we super blij met alle leden en ouders of verzorgers van de jongste leden die als vrijwilligers vanzelfsprekend een steentje bijdragen aan onze mooie club! Uiteraard willen we jou ook deze unieke kans niet ontnemen! Dus geef aan waar jij goed in bent, wat je talent is, of wat je gewoon leuk vindt om te doen, om onze club mee voort wilt helpen!
Vul zelf je talent in, of vink een van onderstaande opties aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!!
Bedankt voor je bijdrage en… welkom bij onze mooie club!!
Je hebt gratis toegang tot wedstrijden van Rohda 1.

  Aanmeldformulier Vrijwilliger

  Ingangsdatum*

  Geslacht

  Voorletters*

  Roepnaam*

  Tussenvoegsel

  Achternaam*

  Geboortedatum*

  Geboorteplaats*

  Nationaliteit*

  Adres*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoonnummer mobiel

  Telefoonnummer mobiel 2

  Telefoonnummer vast

  Telefoonnummer vast 2

  E-mailadres*

  E-mailadres 2

  Soort vrijwilligerswerk

  Soort vrijwilliger

  Soort vrijwilligerswerk

  Begeleiding van een team (trainer/ coach)Scheidsrechter / vlaggen bij teamBECO (bardiensten, keuken, evenementen)Technisch voetbal beleid (leeftijd coördinatoren, technisch coördinator, technische stuurgroep etc)Onderhoud gebouwen en terreinenMedia- en Communicatie (website, social media, clubblad etc)Gastheren/ damesOrganiseren van evenementen (Rohda dag, toernooien etc)VrijwilligersbeleidFinanciële commissieSecretariaat/ ledenadministratieBestuurlijke functieKleding en materialenICTVOG/ Normen en waardenOp dit moment lukt het me helaas niet om een vrijwillige bijdrage te leveren aan onze mooie club, maar je mag me in de toekomst altijd benaderenAnders nl.

  Vrijwilligerswerk bij welk team (indien van toepassing)

  Ik heb kennis genomen van het privacy protocol

  Rohda Raalte kent het beleid waarbij, voor bepaalde functies, een VOG (verklaring omtrent gedrag) noodzakelijk is. Mocht u zich voor een functie aanmelden waarbij een VOG noodzakelijk is, dan ontvangt u automatisch t.z.t een mail met uitleg. We verzoeken u in deze e-mail de VOG z.s.m. aan te vragen en in te leveren. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Meer informatie hierover? Mail dan naar vog@rohdaraalte.nl

  Naar boven