Nieuws

Rohda Raalte neemt punt mee uit Assen

Rohda Raalte nam zondag 1 punt mee uit Assen na de uitwedstrijd tegen Achilles 1894. Het speelde zelf niet goed. Maar ook de Assenaren speelden niet goed. Had dit te maken met het slechte veld, net als op ons eigen Sportpark?

SONY DSC

De beginfase was voor de Assenaren, maar echt gevaarlijk werden ze niet. Wel was de eerste kans voor Achilles 1894, maar Jens Veldwachter was deze middag op één moment een sta in de weg. Na die openingsfase was het Rohda Raalte wat het meeste balbezit had en dat resulteerde dan ook in de 39ste minuut in een doelpunt. Via de linkerkant (Dennis Hettinga) was het Jeffrey de Visscher die in mocht schieten, maar tegen de keeper van Achilles schoot. De rebound viel precies goed voor Boy Boeloerditi, die prima de 0-1 binnen schoot.

In de tweede helft was het voornamelijk Achilles 1894 wat voor het meeste gevaar zorgde. Ze moesten ook wel gezien de stand op de ranglijst. Dat resulteerde dan ook in de 53ste minuut in de gelijkmaker vanuit een corner, waarbij Jens Veldwachter mis zat bij de eerste paal.

Vlak voor tijd was het dan toch Deniz Sahbaz die de 1-2 scoorde. Helaas werd deze afgekeurd daar de ingevallen Brent Herbrink in buitenspelpositie stond. Zoals in onderstaande samenvatting te zien is, was dit onterecht.

Volgende week zondag speelt Rohda Raalte een uitwedstrijd in Groesbeek tegen Germania. Aanvang van dat duel is 14:30 uur.

Opstelling Rohda Raalte:
Jens Veldwachter, Lars Kamperman Leferink, Hamid Zarbaf, Coen Zwollo (’59 Jordy Bloo), Dirk-Jan Klijn Velderman, Jesper Harmens (C), Boy Boeloerditi, Aron Wierenga, Jeffrey de Visccher (’80 Jona Ilunga), Dennis Hettinga (’80 Brent Herbrink) en Deniz Sahbaz.

Foto’s: Erik Roelofs
Camera: Sil Hoonhorst, Erik Roelofs & Jeroen Vulink
Montage: René Kappert

Samenvatting Rohda Raalte TV:

Voor jou geselecteerd

Naar boven