Medische zorg via Fysiotherapie Salland

Vanaf het seizoen 2022/2023 is er voor de leden van Rohda Raalte op de maandagen van 18:45 tot 19:45 vrije inloop voor blessurebehandelingen bij Jan Tepperik. Wil je op een andere dag langskomen? Maak dan een afspraak via medisch@rohdaraalte.nl

Voor de leden van Rohda is Jordi Koggel aanspreekpunt vanuit Fysiotherapie Salland. Als selectiespeler heeft hij de gehele jeugdopleiding bij Rohda doorlopen en weet hij, als geen ander, hoe belangrijk het is voor spelers om te kunnen voetballen. Jordi is nu actief als Fysiotherapeut van Rohda Raalte 1. Ook vervult hij vanuit Fysiotherapie Salland een rol als medisch coördinator binnen de club. Jordi is door de week student Bewegingswetenschappen in Groningen. Daarnaast werkt hij ook de zaterdag op de locatie aan de Jan van Arkelstraat.

Vanaf januari 2018 is Fysiotherapie Salland verantwoordelijk voor de medische zorg binnen Rohda Raalte. De praktijk heeft vier locaties in Raalte en heeft vestigingen in Heeten, Luttenberg en Mariënheem.

Voor een eerste consult – wat een vrijblijvende service vanuit Fysiotherapie Salland is – kun je een afspraak maken via medisch@rohdaraalte.nl. Dit eerst consult zal voornamelijk op een dinsdagavond of vrijdagavond plaatsvinden in de verzorgingsruimte van Rohda. Mocht na deze afspraak blijken dat er meer behandelingen nodig zijn, dan wordt het vervolg gezien als fysiotherapeutische traject vanuit Fysiotherapie Salland.

Fysiotherapie Salland werkt veel samen met de lokale huisartsenpraktijken en hebben verschillende samenwerkingsverbanden met de plaatselijke sportclubs en verzorgings- verpleeghuizen. De slogan van Fysiotherapie Salland luidt; “Specialisten dichtbij”. Dit houdt in dat ze voor elke klacht een specialist in de praktijk hebben. Op deze wijze zit je altijd op de juiste plek met je klachten. De praktijk heeft daarnaast een echte Sallandse cultuur met voornamelijk mensen in dienst uit Salland waarbij naast de professionaliteit de Sallandse nuchterheid, gemoedelijkheid en persoonlijke aanpak erg belangrijk worden gevonden. Voor meer informatie kunt u de website bezoeken.

Naar boven