Word Vrijwilliger

Vrijwilligers zijn keihard nodig. De basis van ons succes als voetbalvereniging Rohda Raalte wordt al sinds de oprichting gelegd en gedragen door onze vrijwilligers. Hoewel wij ons bestand nog altijd kunnen uitbreiden, blijft er een dringende behoefte aan extra mensen. En die zijn vandaag de dag helaas moeilijk te vinden. Wat we zien gebeuren is dat veel extra taken vaak door dezelfde mensen – de al bestaande vrijwilligers – worden opgepakt.

Wij streven er uiteraard naar deze taken zo goed mogelijk te verdelen, en dus is Rohda Raalte als vereniging te allen tijde op zoek naar extra mensen. Van de ene taak wordt meer verwacht dan de andere, maar alle hulp is meer dan welkom. Ingevulde formulieren kun je deponeren in de postbus van de ledenadministrateur (Wim Holterman).

Downloads
96 Kb Aanmeldingsformulier vrijwilligers
94 Kb Aanmeldformulier Beco vrijwilligers

Lidmaatschapskaart
Vrijwilligers van Rohda Raalte die geen lid zijn kunnen alleen voor zichzelf een gratis toegangsbewijs voor het gehele seizoen krijgen. In de bewaarbult die verspreid wordt voor elk seizoen staat vermeld wanneer deze kaarten afgehaald kunnen worden in ons clubhuis. Er wordt slechts één zittingsavond belegd, dus houdt de betreffende avond in de gaten.


Schademelding vrijwilligers
Vrijwilligers van Rohda Raalte zijn door de gemeente Raalte collectief verzekerd, indien men tijdens het uitvoeren van vrijwilligerswerk schade ondervindt. Om schade te verhalen dient een schade-formulier ingevuld te worden. Om de afhandeling zo soepel mogelijk te laten verlopen dienen de gegevens onder benadeelde zo volledig mogelijk ingevuld te worden. Het ingevulde formulier (zie voor download hieronder) kun je mailen naar Vrijwilligerssteunpunt Raalte of opsturen naar:

Vrijwilligerssteunpunt Raalte
Passage 3
8102 EW Raalte

Voor vragen is het Vrijwilligerssteunpunt Raalte te bereiken op telefoonnummer 0572 – 36 53 43.

Downloads
74 Kb Schade-aangifteformulier vrijwilligers gemeente Raalte
Naar boven