Stichting Voetbal Promotie Rohda Raalte

De Stichting Voetbal Promotie Rohda Raalte (S.V.P.R.R.) is opgericht met als doelstelling de kas van de vereniging te ontlasten door een groot deel van de kosten van het prestatieve voetbalgebeuren van Rohda Raalte voor haar rekening te nemen. Hiernaast ondersteund de stichting de vereniging. Sinds 1989 is de totale sponsorfounding van Rohda Raalte ook onder de verantwoording van de stichting gekomen. De stichting houdt zich hoofdzakelijk bezig met het werven van sponsoren, het onderhouden van contacten met sponsoren en het organiseren van (netwerk)activiteiten voor sponsoren.

Meerdere uitingen zijn van toepassing bij sponsoring, zoals: borden rondom het hoofdveld en veld 4 in de meest uiteenlopende formaten; borden op de verticale zuil voor het hoofdveld; borden op de zuil van het scorebord; borden aan de hoofd- en sta-tribunes; vlagvertoon rondom het hoofdveld met thuiswedstrijden van Rohda Raalte 1; uitingen op shirts, tassen, broeken en coach jacks van de teams; uitingen op het presentatiebord en voorblad van het programmablaadje en advertenties in het Clubblad De Bult en advertenties via Narrowcasting op Club-Tv op de diverse schermen.

14205037708_ffe199e53d_b

Het beleid van de S.V.P.R.R. is gericht op het éénmalig benaderen van de sponsoren, waarbij het voor de overige leden van de vereniging niet toegestaan is haar sponsoren te benaderen buiten medeweten van de Stichting om. Dit beleid wordt zeer gewaardeerd door de sponsoren. Onderdeel van de S.V.P.R.R. is het Rohda Raalte Sponsor Team.

Het speerpunt van de activiteiten van de stichting in de komende jaren zal liggen in het jaarlijks verhogen van de sponsorinkomsten met ca. 5 à 10 % per jaar en het intensiever onderhouden van de relaties met haar sponsoren. Daartoe zullen er jaarlijks verschillende activiteiten worden georganiseerd voor het sponsorbestand van Rohda Raalte zoals sponsormeetings in ons eigen clubhuis voor alle sponsoren, éénmaal per seizoen bezoeken van een wedstrijd in de eredivisie met een honderdtal sponsoren, ontvangst op de zondag in de ontvangstruimte bij Rohda voor en na de wedstrijden van Rohda 1 onder het genot van hapje en drankje en verder worden sponsoren uitgenodigd voor het bijwonen van de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie en overige officiële gelegenheden en feesten binnen de club.

Het sponsorteam is bereikbaar via sponsorteam@rohdaraalte.nl. De penningmeester van de Stichting Voetbal Promotie Rohda Raalte is bereikbaar via svprr.penningmeester@rohdaraalte.nl. Indien u een team wilt sponsoren met trainingspakken, trainingskleding of tassen dan kunt u contact opnemen met sponsorkleding@rohdaraalte.nl.

Klik hier voor een overzicht van al onze partners en sponsoren.

Naar boven