Kledingfonds

Rohda Raalte behoort tot de grootste voetbalverenigingen in ons land, heeft een meer dan gemiddelde accommodatie, een goede organisatie en een groot aantal vrijwilligers waarop we terecht trots kunnen zijn. In de regio neemt Rohda Raalte een unieke positie in, mede door de successen uit het (recente) verleden.

12341112195_a4a316dfb6_bWij streven als vereniging naar een professionele uitstraling en daartoe behoort, naast de hiervoor genoemde punten, ook uniformiteit en daarmee herkenbaarheid in de kleding, ook wat betreft de sponsoring. Ten behoeve van de uniformiteit en herkenbaarheid in de kleding is Rohda Raalte ertoe overgegaan om een kledingfonds in te stellen met ingang van het seizoen 2009/2010. Alle teams van Rohda Raalte spelen voortaan in uniforme tenues en komen altijd representatief voor de dag.


Gebruik
Voordat het voetbalseizoen van start gaat, wordt aan de leider een tas verstrekt met daarin de tenues. De leider tekent namens het team de gebruiksovereenkomst voor ontvangst, daartoe gemachtigd door de leden respectievelijk de ouders/verzorgers van de jeugdleden. Het team heeft een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de verstrekte tenues. Twee keer per jaar zal worden gecontroleerd of alles nog compleet is, te weten aan het begin van de winterstop en aan het eind van het seizoen. Dan dient de leider er, tenzij anders afgesproken, tevens voor te zorgen dat de tas met kledingstukken en overige materialen worden ingeleverd.

Downloads
94 Kb Reglement kledingfonds RKSV Rohda Raalte
8 Kb De 9 geboden van het Kledingfonds (Wasvoorschriften)

Kosten
Elke speler krijgt een tenue in bruikleen, bestaande uit shirt respectievelijk keeperstrui, broek en kousen. Het tenue blijft dus eigendom van Rohda Raalte. Voor het gebruik van het tenue betalen de spelende leden een jaarlijkse bijdrage. Het bedrag wordt tezamen met het te betalen contributiebedrag bij de spelende leden in rekening gebracht.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de kledingfondscommissie, welke bereikbaar is via het e-mailadres kledingfonds@rohdaraalte.nl.


De voordelen
Het instellen en gebruik maken van de kledingfondsconstructie heeft vele voordelen, zowel voor de leden als voor de vereniging, een win-win-situatie dus:

  • Alle spelers/teams spelen in hetzelfde tenue; dat betekent dus gelijkwaardige behandeling van alle spelers en een uniforme, representatieve uitstraling.
  • De grote groep spelers die niet gesponsord werd, hoeft zelf geen kleding meer aan te schaffen.
  • De doelverdediger betaalt evenveel voor zijn tenue als een veldspeler (keeperhandschoenen niet inbegrepen).
  • Er is altijd een tenue beschikbaar.
  • Vervanging van de kleding is de verantwoordelijkheid van het kledingfonds.
  • De te betalen bijdrage is relatief laag en is inclusief vervanging bij vermissing, slijtage en beschadiging van kleding, mits er geen sprake is van onjuist of onzorgvuldig gebruik.
  • De binding tussen de leden en Rohda Raalte wordt groter.
Naar boven