Accommodatie

Rohda Raalte speelt haar thuiswedstrijden en houdt haar activiteiten op Sportpark Tijenraan, gelegen aan de noord-westelijke kant van Raalte, nabij de kruising tussen N35 en N348. Wat ooit begon het met een authentieke rieten dak, is nu uitgebreid tot een multifunctioneel sportpark. Nu staan er ruime kleedkamers, een mooie bestuurskamer, een grote kantine en een hoofdklasser waardig hoofdveld met tribunes en een lichtinstallatie.

Ons sportpark is vanuit meerdere richtingen eenvoudig te vinden; onze routebeschrijving. Voor het gebied Tijenraan heeft de gemeente Raalte na de herinrichting van de Zwolsestraat een kaart ontworpen waarop parkeergelegenheden in de omgeving van de sportvelden van Rohda Raalte aangegeven zijn. Sportpark Tijenraan vindt je aan de Zwolsestraat 76 in Raalte.

Ons sportpark valt onder beheer van de accommodatiecommissie, en is bereikbaar via accommodatiecommissie@rohdaraalte.nl.

11816913213_b2777f1c3e_b


Reserveren vergaderruimte
Verzoeken voor het reserveren van vergaderruimte kunnen worden ingediend bij de algemeen secretaris (secretariaat@rohdaraalte.nl). Afhandeling van deze verzoeken zal zoveel mogelijk binnen 24 uur plaatsvinden.


Kantine

De kantine en haar openingstijden vallen onder verantwoordelijkheid van de beheercommissie – Beco. Hebt u vragen of opmerkingen stuur dan een mail naar beco@rohdaraalte.nl


Gebruik Kunstgrasvelden

Richtlijnen voor gebruik kunstgras

Naar boven