Accommodatie

Rohda Raalte speelt haar thuiswedstrijden en houdt haar activiteiten op Sportpark Tijenraan, gelegen aan de noord-westelijke kant van Raalte, nabij de kruising tussen N35 en N348. Wat ooit begon het met een authentieke rieten dak, is nu uitgebreid tot een multifunctioneel sportpark. Nu staan er ruime kleedkamers, een mooie bestuurskamer, een grote kantine en een hoofdklasser waardig hoofdveld met tribunes en een lichtinstallatie.

Ons sportpark is vanuit meerdere richtingen eenvoudig te vinden; onze routebeschrijving. Voor het gebied Tijenraan heeft de gemeente Raalte na de herinrichting van de Zwolsestraat een kaart ontworpen waarop parkeergelegenheden in de omgeving van de sportvelden van Rohda Raalte aangegeven zijn. Sportpark Tijenraan vindt je aan de Zwolsestraat 76 in Raalte.

Ons sportpark valt onder beheer van de accommodatiecommissie, en is bereikbaar via accommodatiecommissie@rohdaraalte.nl.

11816913213_b2777f1c3e_b


Vergaderruimte reserveren
Het reserveren van vergaderruimte via vergaderen@rohdaraalte.nl. In de regel zal binnen 24 uur gereageerd worden. De aanvragen dienen voorzien te worden van een begin- en eindtijd. Daarnaast moet het geschatte aantal personen aangegeven worden. Zonder aanvraag mag geen gebruik gemaakt worden van de vergaderruimten. Alleen in acute situaties kunnen de ruimtes ook via de algemeen secretaris gereserveerd worden.

De aanvragen zijn verantwoordelijk voor het schoon en netjes achterlaten van de gebruikte ruimte. De verwarming dient, indien nodig, teruggedraaid te worden en het licht wordt uitgedaan.

Sleutels
Voor mensen zonder sleutel kan, voor wat betreft de bestuurskamer en het wedstrijdsecretariaat, een code van het sleutelkastje verkregen worden. Dit kastje hangt naast de deur van de bestuurskamer. Voor wat betreft Het SCAS-gebouw hangt het sleutelkastje naast de deur boven. De codes zullen regelmatig gewijzigd worden. Na gebruik van de vergaderruimte dient je de sleutel terug te hangen en de code te verdraaien.


Kantine

De kantine en haar openingstijden vallen onder verantwoordelijkheid van de beheercommissie – Beco. Hebt u vragen of opmerkingen stuur dan een mail naar beco@rohdaraalte.nl


Gebruik Kunstgrasvelden

Richtlijnen voor gebruik kunstgras

Naar boven