Word Vrijwilliger

Vrijwilligers zijn keihard nodig. De basis van ons succes als voetbalvereniging Rohda Raalte wordt al sinds de oprichting gelegd en gedragen door onze vrijwilligers. Hoewel wij ons vrijwilligersbestand nog altijd kunnen uitbreiden, blijft er een dringende behoefte aan extra mensen. En die zijn vandaag de dag helaas moeilijk te vinden. Wat we zien gebeuren is dat veel extra taken vaak door dezelfde mensen – de al bestaande vrijwilligers – worden opgepakt.

Wij streven er uiteraard naar deze taken zo goed mogelijk te verdelen, en dus is Rohda Raalte als vereniging te allen tijde op zoek naar extra mensen. Van de ene taak wordt meer verwacht dan de andere, maar alle hulp is meer dan welkom.

Aanmeldformulier voor Rohda Clubmensenactiviteiten


Rohda Clubmensenpas
Rohda Clubmensen, die geen lid zijn, ontvangen aan het begin van het seizoen een Rohda Clubmensenpas voor zichzelf. Deze pas is een gratis toegangspas voor wedstrijden van Rohda 1.


Schademelding vrijwilligers
Vrijwilligers van Rohda Raalte zijn door de gemeente Raalte collectief verzekerd, indien men tijdens het uitvoeren van vrijwilligerswerk schade ondervindt. Om schade te verhalen dient een schade-formulier ingevuld te worden. Om de afhandeling zo soepel mogelijk te laten verlopen dienen de gegevens onder benadeelde zo volledig mogelijk ingevuld te worden.

Downloads
Schadeformulier Vrijwilligersverzekering Raalte
In het schadeaangifteformulier staat vermeld waar het formulier naar toegestuurd moet worden. Ook staat daarin het telefoonnummer vermeld voor het stellen van vragen.
Naar boven