Rohda Raalte verliest eerste oefenwedstrijd

Rohda Raalte heeft begin van de zaterdagavond zijn eerste hele wedstrijd van dit seizoen met 4-3 verloren van BWO Hengelo.

20160813_184314

Vorige week werden er nog wedstrijden van drie kwartier en een half uur gespeeld, maar vandaag was het normaal twee keer drie kwartier. Vanwege de afwezigheid van vrijwel de hele achterhoede was het nog even ‘zoeken’.

Rohda Raalte kwam op 0-2, maar moest de thee opzoeken met een 1-2 voorsprong. Na rust werd het nog 1-3, maar binnen vijf minuten werd die voorsprong weggegeven naar een 4-3 nederlaag. Al met al een leerzame eerste oefenwedstrijd.

Volgende week gaat het om het ‘eggie’. In Wierden staat dan het eerste officiële bekerduel op het programma tegen zaterdag 1e klasser SVZW. Aanvang is dan ook 17:00 uur.

‘5 0-1 Lars van Schooten; ’21 0-2 Ronald Gomez; ’25 1-2; ’71 1-3 Lars van Schooten; ’76 2-3; ’78 3-3; ’80 4-3.

Jens Veldwachter (’46 Ruben Tepperik), Jim Brinkhof, Dirk-Jan Klijn Velderman, Jeroen Jansen, Arjan Broekman (’46 Don van Rossum), Jesper Harmens (C), Max Kiekebosch (’46 Aron Wierenga), Lars van Schooten, Ogúzhan Sahin (’75 Djeremy Zandvliet), Edilson Coelho (’75 Sven Kruiper) & Ronald Gomez