Prima winst in Lichtenvoorde tegen Longa’30

Rohda Raalte won zondagmiddag verdiend met 1-4 bij Longa’30 in Lichtenvoorde. Het was wel een wedstrijd waarin Rohda Raalte het zich onnodig lastig maakte.

Samenvatting Rohda Raalte TV:

Op het moment dat Longa’30 de gelijkmaker maakte in de dertiende minuut, had Rohda Raalte al een aantal kansen gehad op 0-2 of 0-3. Maar het werd dus eerst 1-1, voordat Rohda Raalte wel het verdiende tweede doelpunt maakte. Djeremy Zandvliet scoorde beide goals. Voor de rust werd Longa’30 verder niet gevaarlijk en had Rohda Raalte eigenlijk ruimer voor moeten staan.

Na rust een ander Longa’30 dat meer de aanval zocht. Rohda Raalte profiteerde te weinig van de ruimte die Longa’30 daardoor weg gaf. Toch werd het 1-3 een kwartiertje voor tijd, toen Ronald Gomez op randje buitenspel een rebound binnen tikte. Vlak daarna was het de prima ingevallen Ogúzhan Sahin die de eindstand op het scorebord zette: 1-4.

Volgende week zondag speelt Rohda Raalte weer een thuiswedstrijd op Sportpark Tijenraan. Stevo uit Geesteren is dan de tegenstander. Aanvang is ook normaal: 14:00 uur.

‘5 0-1 Djeremy Zandvliet; ’13 1-1 Jurgen Wiegerinck; ’23 1-2 Djeremy Zandvliet; ’78 1-3 Ronald Gomez; ’80 1-4 Ogúzhan Sahin.
Geel: Jeroen Jansen (Rohda Raalte) & Luuk Hulshof en Boet Kemperman (Longa’30)

Ruben Tepperik, Lennart Krijger, Fabian Put (’86 Jim Brinkhof), Coen van Heun, Jeroen Jansen, Jesper Harmens (C) (’83 Max Kiekebosch), Dirk-Jan Klijn Velderman, Lars van Schooten, Djeremy Zandvliet, Edilson Coelho (’62 Ogúzhan Sahin) & Ronald Gomez.

Camera: Erik Roelofs & Jeroen Vulink
Montage: René Kappert
Foto’s: Erik Roelofs