Nieuws

Rohda Raalte mist afmaker

Rohda Raalte heeft zondagmiddag niet weten te scoren tegen Tubantia, dat duidelijk voor een puntje naar Raalte was gekomen. Het bleef op Sportpark Tijenraan 0-0.

Samenvatting & Nabeschouwing ROHDA Raalte TV:

Voor de aftrap werd er een minuut stilte gehouden voor de deze week op veel te jonge leeftijd overleden Eric Lankreijer. Ook speelde Rohda Raalte met rouwbanden. Eric speelde in de glorie-jaren van onze club in het eerste elftal en was rechtsachter toen Rohda Raalte algeheel landskampioen der amateurs werd.

Dan de wedstrijd. Rohda Raalte speelde over de gehele wedstrijd gezien zeker niet verkeerd, maar het vergat de trekker over te halen. Tubantia daarentegen kreeg bijna tot geen kansen om te scoren. Dat was het enige positieve aan deze wedstrijd. Wel moet vermeld worden dat Rohda Raalte een zuivere strafschop werd ontnomen in de 1e helft, toen Edilson Coelho gevloerd werd in het strafschopgebied van Tubantia.

In blessuretijd leek het dan toch nog goed te komen, toen de keeper van Tubantia een voorzet miste en Coen van Heun ‘de’ mogelijkheid had om de drie punten in Raalte te houden. Helaas kopte hij niet goed in.

Volgende week zondag speelt Rohda Raalte een uitwedstrijd in en tegen Schalkhaar.

Karakteristieken:
Eindstand: 0-0
Toeschouwers: 300
Scheidsrechter: Dhr. Eleveld
Geel: Coen van Heun (Rohda Raalte) en Umran Zambak & Ties van Berkum (Tubantia)

Opstelling Rohda Raalte:
Tom Vastenavond, Lennart Krijger, Fabian Put, Thom Strijland, Coen van Heun, Jesper Harmens (C)(’81 Sander Blok), Lars van Schooten, Dirk-Jan Klijn Velderman, Teun Bakhuis, Edilson Coelho & Mart Lugtenberg (’70 Djeremy Zandvliet)

Interview: Simone Chapel
Camera: Arno Westerik
Montage: René Kappert
Foto’s: Erik Roelofs

Voor jou geselecteerd

Naar boven