Nieuws

Voorbeschouwing ROHDA Raalte – vv Heino

Aanstaande zaterdag staat voor de 7e keer in vier seizoenen weer de Grote Sallandse Derby op het programma. In dit seizoen is de eerste confrontatie tussen beide teams eerst in Raalte op Sportpark Tijenraan.

Het belooft weer een wedstrijd op zich te worden. Rohda Raalte wil weer over vv Heino heen, dat momenteel samen met TVC’28 als enigen zes uit twee hebben. Rohda Raalte staat op een gedeelde derde plaats met slechts twee punten minder. Heino daarentegen komt met een goed gevoel met de volle winst uit de vorige partijen (BVC’12 2-1 & Fc Winterswijk 1-2) naar Sportpark Tijenraan en wil graag eens winnen van de Raaltenaren, wat tot op heden nog niet gelukt is. Rohda Raalte won van de afgelopen zes ontmoetingen, twee keer en vier keer werd het gelijk.

Bij Rohda Raalte is de gehele selectie, op Lars van Schooten na, fit. Bij vv Heino is ook de gehele selectie fit. Kortom, het belooft een mooie pot voetbal te gaan worden!

Resultaten van de laatste 3 ontmoetingen in Raalte:

Datum Uitslag Doelpuntenmakers Rohda Raalte
20-04-2019 3-1 Mart Lugtenberg, Djeremy Zandvliet & Alex de Jong
30-09-2017 2-2 Coen van Heun & Lars van Schooten
28-01-2017 1-1 Ogùzhan Sahin

De Grote Sallandse Derby vangt zaterdagavond 5 oktober aan om 19:00 uur en staat onder leiding van Dhr. de Jong uit Wijchen en hij zal worden geassisteerd door Dhr. Biharie en Dhr. Dijkman. KOMT ALLEN!

Bij een derby horen natuurlijk ook enkele regels een aanwijzingen:

Kom op de fiets
Mede door andere sportactiviteiten op sportpark Tijenraan is er beperkte parkeergelegenheid en wij vragen de supporters van beide verenigingen dan ook nadrukkelijk om zoveel mogelijk op de fiets te komen.

Voorverkoop
Net als de voorgaande jaren kunnen kaartjes bij de Smulbaai (Canadastraat 16, Heino) in de voorverkoop gekocht worden. Dit voorkomt lange wachtrijen bij het betreden van de het terrein van Rohda Raalte. De kaartjes kosten € 5,- voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen en 65+ers.

Kassa
De kassa bij Rohda Raalte is om 18:00 uur geopend. Bij de ingang zijn er twee stromen: één voor leden en voorverkooptickets en één voor mensen die nog geen kaartje hebben. Neem zo veel mogelijk gepast geld mee voor de entree. Rohda Raalte leden: Neem je ledenpas of partnerpas mee.

Regels
Natuurlijk hoort er bij een derby een aantal regels en we willen dan ook een ieder vragen om zich hier aan te houden om er een mooi Sallands Voetbalfeest van te maken, zodat het een reclame is voor de voetbalsport! Beide besturen hebben onderstaande regels opgesteld en hopen dat iedereen zich daar aan houdt:
– Alcoholgebruik is niet toegestaan langs het veld.
– Zelf meegebrachte drank is niet toegestaan.
– Het bestuur houdt zich het recht voor om mensen van het sportpark te verwijderen.
– Volg de aanwijzingen van de sportparkdiensten (herkenbaar aan de gele hesjes) en de omroeper op.
– De linker(achterste) sta-tribune is in principe bedoeld voor de supporters uit Heino.
Vuurwerk is verboden! Bij verdenking van vuurwerkbezit kunnen tassen gecontroleerd worden.

In verband met een sponsor- en vrienden van Rohda Raalte & vv Heino evenement is de kantine vanaf 18:15 uur geopend voor publiek.

Er zullen buiten verkooppunten ingericht worden. Muntenverkoop vindt plaats op meerdere punten. Betaal consumpties zo veel mogelijk met munten voor een snelle afhandeling.

KOMT ALLEN, wij wensen onze supporters veel sportief kijkplezier.

Van de afgelopen zes ontmoetingen hebben we alle doelpunten op een rijtje gezet:

Voor jou geselecteerd

Naar boven