Nieuws

Cruciaal bekerduel aanstaande zondag tegen SV Grol

Rohda Raalte 1 neemt het zondag op tegen zondag tweedeklasser Sv Grol uit Groenlo. Sv Grol gaat in deze poule (waarin de eerste twee doorgaan) aan de leiding met 6 punten uit twee duels, gevolgd door Rohda Raalte met 3 punten en minder en daarom is het een “must” voor de ploeg van Laurens Knippenborg om deze wedstrijd winnend af te sluiten.

Als men nog poulewinnaar wil worden, dan moet er zelfs met vijf doelpunten verschil worden gewonnen.

Zaterdag in de namiddag (17.00 uur) wordt de andere poulewedstrijd tussen FC Suryoye-Mediteraneo en Vroomshoopse Boys gepeeld. Mocht de ploeg uit Enschede aan het langste eind trekken dan is zondag een gelijkspel voldoende om door te bekeren.

In het slechtste scenario kunnen drie ploegen op de eerste plaats komen maar er kunnen ook drie ploegen als tweede eindigen. In beide scenario’s moet dan een derde partij afvallen.

In dit geval beslist het doelsaldo waarbij een gelijk doelsaldo, eerst wordt gekeken welk team de meeste “voor” doelpunten heeft gescoord en mocht dat ook gelijk zijn dan beslist het onderling resultaat en mocht dat ook gelijk zijn, dan volgt er een beslissingswedstrijd op neutraal terrein.

De wedstrijd vangt aanstaande zondag aan om 14:00 uur en wordt geleid door Dhr. Stienezen. KOMT ALLEN, maar houdt u zich svp aan de Corona-maatregelen!

Voor jou geselecteerd

Naar boven