Nieuws

Teamindelingen jeugdopleiding Rohda Raalte

Beste spelers en ouders

Het seizoen 2022/2023 is voor veel teams al afgelopen of zit er bijna op. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen alweer in volle gang. Als eerste stap waar iedereen naar uitkijkt is de teamindeling. Deze wordt nu bekend gemaakt. We weten uit ervaring dat dit voor zowel spelers als ouders best een spannend moment is.

De afgelopen maanden zijn leiders/trainers van de jeugdteams, scouts, de organisatorische en technisch coördinatoren druk bezig geweest om tot een rechtvaardige teamindeling te komen voor het nieuwe seizoen 2023/2024. Dat is altijd een intensief proces, waarbij het niet altijd gemakkelijk is om iedereen het naar de zin te maken.

Aandacht voor iedereen

We durven wel te stellen dat de samenstelling van de teams zorgvuldig tot stand zijn gekomen. Bij de indeling van de teams zijn alle trainers en leiders geraadpleegd. Hierbij is elke speler en speelster besproken en er is getracht rekening te houden met individuele wensen en mogelijkheden.

We zijn nu drie seizoenen onderweg met ons nieuwe beleidsplan Rohda 2.0, waarbij aandacht voor iedereen centraal staat. Dat betekent dat we niet alleen naar selectiespelers kijken, maar het ook belangrijk vinden dat alle spelers en speelsters op alle niveaus voetbalplezier ervaren. Dat betekent voor de ene speler het willen presteren en voor de ander het pure plezier van een teamsport. Bij Rohda proberen we met iedereen rekening te houden.

Aftrapbijeenkomsten

Voordat jullie naar de teamindeling gaan hebben we alvast wat belangrijke data voor jullie om in de agenda’s te noteren. Op 19 en 20 juni zullen we voor de jeugdteams een aftrapbijeenkomst gaan houden. De bedoeling is dat we dan spelers en ouders per leeftijdscategorie goed willen informeren over het nieuwe seizoen. Tevens is het een mooi moment dat de spelers elkaar leren kennen. We verzamelen ons in het clubhuis van Rohda, waar we kort iets vertellen over de jeugdopleiding om daarna nader kennis met elkaar te kunnen maken. Zorg dat jullie op tijd zijn, want we hebben een strak tijdschema en kunnen niet uitlopen.

 • Voor de F-league wordt een afzonderlijke avond belegd, begin september.
 • Op maandag 19 juni nodigen we de volgende teams per leeftijdsgroep uit:
  • 18.30 (O8),
  • 19.00 (O9),
  • 19.30 (O10).
  • 20.00 (O15),
  • 20.30 (O16 en O17)
  • O19 heeft al een aparte sessie gehad en hoeft niet te komen
 • Op dinsdag 20 juni nodigen we de volgende teams per leeftijdsgroep uit:
  • 18.30 (O11)
  • 19.00 (O12)
  • 19.30 (O13)
  • 20.00 (O14)

Teamindeling

Hieronder vinden jullie de teamindeling. De ervaring leert dat er niet veel zal gaan veranderen. Wel kan het natuurlijk gebeuren dat er nog nieuwe leden zich aanmelden of leden alsnog besluiten zich af te afmelden. Er kunnen dan nog kleine verschuivingen plaatsvinden.

Mochten er n.a.v. de indeling nog vragen zijn, dan kan er alleen via het mailadres OC-jeugdopleiding@rohdaraalte.nl gecorrespondeerd worden. Dit is belangrijk om alle mogelijke vragen inzichtelijk te hebben en zorgvuldig te kunnen behandelen.

TeamIndeling
F-LeagueKlik hier voor de teamindeling
JO-08Klik hier voor de teamindeling
JO-09Klik hier voor de teamindeling
JO-10Klik hier voor de teamindeling
JO-11Klik hier voor de teamindeling
JO-12Klik hier voor de teamindeling
JO-13Klik hier voor de teamindeling
JO-14Klik hier voor de teamindeling
JO-15Klik hier voor de teamindeling
MO15-17Klik hier voor de teamindeling
JO-16Klik hier voor de teamindeling
JO-17Klik hier voor de teamindeling
JO-19Klik hier voor de teamindeling

Wij wensen jullie allemaal alvast een mooie zomer toe en vergeet niet bij de aftrapbijeenkomst aanwezig te zijn. We rekenen op een grote opkomst. Een vereniging gaat om verenigen en dat kan alleen door het samen te doen.

Vriendelijke sportgroet

Wim Kieftenbeld

Teamleider Voetbalzaken

Voor jou geselecteerd

Naar boven