Nieuws

Geslaagde interland avond op Sportpark Tijenraan

Rohda Raalte kan met goed gevoel terug kijken op de oefeninterland Nederland O19 – Duitsland O19. Maandagavond zagen een kleine twee duizend toeschouwers op ons sportpark een boeiend duel. Duitsland trok uiteindelijk aan het langste eind en won met 1-2. Over de gehele wedstrijd gezien, een terechte uitslag.

IMG_6387

Voor Duitsland scoorden Enis Bunjaki van Eintracht Frankfurt (’51) en Amara Conde van VfL Wolfsburg (’65). Aan Nederlandse zijde was het Sam Lammers van PSV (’54). De wedstrijd stond onder leiding van de prima fluitende Rob Dieperink uit Borculo en zijn assistenten Co de Smalen uit Hillegom en Gerrad Tafhimi uit Rosmalen. 4e official was Steven van der Vrande uit Beuningen.

We kunnen afsluiten met dat Rohda Raalte een prima indruk heeft achter gelaten op de KNVB en het Nederlandse voetbal en hopen snel weer een dergelijk evenement te kunnen organiseren. Vrijwilligers bedankt!!!

Nederland Onder 19 treedt van 7 tot en met 12 oktober aan in de eerste EK-kwalificatieronde. Het organiserende Frankrijk, Gibraltar en Liechtenstein zijn de tegenstanders. De beste twee landen gaan door naar de Eliteronde die in het voorjaar van 2016 op het programma staat. De EK-eindronde wordt in de zomer van 2016 in Duitsland gehouden.

Samenvatting en Nabeschouwing Rohda Raalte TV:

Foto’s: Annet van Raalten
Interview: Simone Chapel
Camera & Montage: René Kappert

Voor jou geselecteerd

Naar boven