Nieuws

Rohda Raalte C5: Een koude douche voor Thijn

Altijd lovende woorden voor de jongens in de wedstrijdverslagen. Lol op de training, onderweg naar de uitwedstrijden en tijdens de wedstrijden. Ze gunnen elkaar hun succes.

wedstrijdverslag1

Rick en Martin scoren altijd. Ook Raoul pikte een doelpuntje mee en Milan, onze snelle verdediger, stoomde op van achter en scoorde een prachtig doelpunt. Jelmer gaat vast volgende week zijn kans verzilveren. Het is hem zeker gegund. Ook Thijn kreeg zijn kansen. De eerste keer probeerde hij de keeper te vernederen door hem te poorten. Deze poging mislukte tot ergernis van zijn teamgenoten. Toen hij daarna nog 2 kansen verprutste had hij ook zijn krediet verspeeld.

We kunnen hem natuurlijk niet verbannen uit het team, want zijn vader is de teamsponsor. We kunnen hem natuurlijk wel een koude douche geven. Dus na het laatste fluitsignaal werd de waterzak voor Thijn. Eerlijk verdiend! Volgende week gaat Jelmer scoren en Thijn doet gewoon weer mee. Zonder fratsen.

Deventer C3 – Rohda Raalte C5 0-9

Ben je zelf betrokken bij een team en vind je het ook leuk om dit team onder de aandacht te brengen met behulp van een wedstrijdverslag, dan kan dit. Heb je een leuk verslag geschreven dan kun je dit sturen naar de webredactie van Rohda Raalte. Het meesturen van één of meerdere foto’s mag. Leuk zelfs!

Voor jou geselecteerd

Naar boven