Nieuws

Laatste kans voor Rohda Raalte

Rohda Raalte strijdt aanstaande zondag in het Noord Hollandse Hoorn voor de laatste kans om rechtstreeks lijfbehoud in de Hoofdklasse. Na de teleurstellende wedstrijd van afgelopen zondag, heeft Rohda Raalte dit niet meer in eigen hand, maar het kan altijd nog!

Voorbeschouwing ROHDA Raalte TV:

Wil Rohda Raalte rechtstreekse handhaving bewerkstelligen, dan zal het in ieder geval de komende laatste twee wedstrijden van dit lopende seizoen moeten winnen van Hollandia en op 2e Pinksterdag thuis tegen het al gedegradeerde Alcides. Alleen dan is er kans dat Rohda Raalte over Hollandia en Alverna heen kan gaan. Wel moeten Alverna en Hollandia dan beide laatste wedstrijden verliezen, daar het doelsaldo van beide teams veel beter is dan die van Rohda Raalte. De opdracht is dus heel simpel: Twee keer winnen! En dan hopen dat RKHVV, Rigtersbleek en Silvolde hun sportieve plicht zullen vervullen!

Bij Rohda Raalte is de voltallige selectie fit. Dirk-Jan Klijn Velderman is geschorst. Hoe de opstelling aanstaande zondag zal zijn is momenteel alleen bij onze trainer Frank Tempelman bekend. De wedstrijd op het Julianapark in Hoorn staat onder leiding van Dhr. Erkens uit Gouda en hij wordt geassisteerd door Dhr. van der Waaij en Dhr. Rodenburg. Aanvang is 14:00 uur.

Interview: Simone Chapel
Camera & Montage: René Kappert

Voor jou geselecteerd

Naar boven