Nieuws

Rohda Raalte verdiend door naar finale nacompetitie

Rohda Raalte heeft zich donderdagavond geplaatst voor de finale van de nacompetitie voor een plaats in de Hoofdklasse voor het seizoen 2016-2017. In Hengelo werd de Hvv Tubantia met 0-3 opzij gezet, waarmee de eindstand na de thuiswedstrijd op 1-5 kwam.

Samenvatting ROHDA Raalte TV:

Over de beide wedstrijden gezien was Rohda Raalte de betere ploeg, zeker in de tweede wedstrijd. Ook met een wat gehavend team, kwam Rohda Raalte niet in de problemen. Vlak voor rust was het Saba Gwedelidze die Rohda Raalte op een verdiende voorsprong zetten. Kort na de rust werd het 0-2 via Jelko Wieferink en was eigenlijk de wedstrijd gespeeld. In de 59ste minuut werd het zelfs nog 0-3, weer door Jelko Wieferink.

Trainer Frank Tempelman wisselde in de 2e helft uit voorzorg nog een aantal keer, onder andere ‘Man of the Match’ Max Kiekebosch, daar aanstaande zondag 5 juni de finale begint in Noordwijk tegen SJC. Zoals het nu bekend is, vangt die wedstrijd om 14:30 uur aan. Houdt dus de website of social media van Rohda Raalte in de gaten de komende dagen. Op zondag 12 juni is in Raalte de return.

Foto’s van de wedstrijd (Gemaakt door Henk Slagboom) van Tubantia vindt je hier.