Nieuws

Voorbeschouwing Rohda Raalte – Quick 1888

Aanstaande zondag speelt Rohda Raalte zijn eerste thuiswedstrijd in de competitie op Sportpark Tijenraan tegen Quick 1888 uit Nijmegen. Natuurlijk hopen we op veel publiek. Met name het publiek dat afgelopen zaterdagavond ook in Heino was. Wat was dat een fantastisch sfeertje.

Voorbeschouwing Rohda Raalte TV:

Voor de selectie van Frank Tempelman is het zaak om met 2 benen op de grond te blijven staan. Eén overwinning maakt nog geen kampioenschap. Het goede gevoel van afgelopen week moet meegenomen worden naar aanstaande zondag.

Het is voor Rohda Raalte sinds lange tijd weer het weerzien met de Nijmeegse formatie. In de jaren tachtig en negentig van de vorige eeuw stond met vaker tegen over elkaar. Quick 1888 is dan ook het afgelopen seizoen gepromoveerd en hoopt natuurlijk in de 1e Klasse een lekker potje mee te kunnen voetballen. Afgelopen weekend startte Quick 1888 de competitie met een 1-1 gelijkspel tegen BVC’12 uit Beek-Ubbergen.

De wedstrijd op Sportpark Tijenraan staat onder leiding van Dhr. van Zuuk uit Deventer en hij wordt geassisteerd door Dhr. Ritsema en Dhr. Lubben. Het duel vangt aan om 14:00 uur. KOMT ALLEN!

Pupil van de week: Mick Nijhuis (Rohda Raalte O11-5)
Parade en latjetrap team: Rohda Raalte O11-1
Sponsor wedstrijdbalList Horeca Groothandel

Interview: Simone Chapel
Camera & Montage: René Kappert

Voor jou geselecteerd

Naar boven