Supportersvereniging Rood-Geel

Het doel van de supportersvereniging Rood-Geel is om de vereniging Rohda Raalte te steunen en te stimuleren. Door middel van het organiseren van een breed scala aan activiteiten probeert Rood-Geel alle leden binnen de vereniging te bereiken en hierdoor de betrokkenheid en levendigheid binnen de vereniging Rohda Raalte te vergroten.

Zo is Rood-Geel, bij elke thuiswedstrijd van het eerste, verantwoordelijk voor het verzorgen van het programmablad, aan de hand van het eerste het veld op en het “latje trappen”. Begin januari wordt traditioneel het Rein Haerlman zaalvoetbaltoernooi voor veldteams van Rohda Raalte georganiseerd, met het afstoten van de hal willen we begin januari gebruiken om het Fifa-toernooi te organiseren. We organiseren jaarlijks een gezellige en open feestavond waar iedereen vanaf 18 jaar welkom is.

logo_rood-geelMet uitzondering van de wintercompetities in de zaal, kunnen kampioenen altijd rekenen op een herinnering of traktatie van de supportersvereniging.

Van september tot en met mei organiseert Rood-Geel om de twee weken op de maandagavond een bingo met mooie prijzen en tevens een jackpot. Het mooie is dat het een open bingoavond betreft, dus je hoeft geen lid te zijn van Rood-Geel of Rohda Raalte, dus kom gerust eens binnenlopen om een avond mee te spelen. De avond duurt van 20:00 tot 22:00 uur.

Dit zijn nog maar enkele activiteiten die Rood-Geel organiseert. Wil je dit initiatief graag ondersteunen wordt dan lid.

Andere in het oog springende activiteiten zijn de organisatie van de Crossloop, het Sinterklaasfeest, de training aan de jeugd door het eerste elftal, het Fifa-toernooi en de jaarlijkse speler van het jaar verkiezing.

Je bent al lid voor € 11,- per jaar en ben je nog geen 18 dan is het zelfs maar 5 euro per jaar. Ga snel naar de aanmeldpagina en wordt lid, zodat we dit samen kunnen voortzetten.

Spreekt jou dit aan? Wordt dan snel lid!

Rood-Geel is altijd op zoek naar nieuwe ideeën voor bestaande of nieuwe activiteiten, dus heb je een goed idee laat het ons dan weten. Of ben je zo enthousiast geworden en lijkt het je leuk om onderdeel te worden van de commissie Rood-Geel, neem dan ook gerust contact met ons op via rood-geel@rohdaraalte.nl.


Naar boven