Nieuws

Evi Maatman scoorde bij haar Oranje-debuut

Evi Maatman, speelster van ROHDA Raalte JO15-1 werd afgelopen weekend uitgenodigd door Bondscoach Marleen Wissink voor een 4-daagse trainingsstage met Oranje Leeuwinnen onder 15. Tijdens haar debuut voor de Oranje Leeuwinnen wist Evi direct te scoren, nadat ze ingevallen was in de eerste van twee confrontaties tegen de Verenigde Staten O15. We vroegen haar naar een verslagje en dat kun je hieronder lezen.

www.goalphoto.nl

Foto van GoalPhoto.nl

Ik heb 4 geweldige dagen gehad met het Nederlands elftal 015. Ik ben blij dat ik deze kans heb gekregen. Het was een geweldige ervaring die ik niet had willen missen. Het mooiste moment was dat ik ook nog een doelpunt heb gemaakt in mijn eerste interland waar ik heel blij mee ben. Wij hebben 2 wedstrijden gespeeld tegen de USA, waarbij de eerste wedstrijd helaas werd verloren met 1-2 en de tweede wedstrijd hebben we ons goed herpakten en met 2-2 gelijk speelden. Het was super leuk om nooit meer om te vergeten.

www.goalphoto.nl

Foto van GoalPhoto.nl

Helaas gaat Evi ons verlaten en gaat ze komend seizoen, net als Jill Diekman, spelen voor jong Pec Zwolle Vrouwen. Veel succes dames!

Een spelerspaspoort om nu al trots op te zijn:

Voor jou geselecteerd

Naar boven