Nieuws

Rohda Raalte JO11-1 in actie tijdens de winterstop

Teveel regen, bevroren velden, sneeuw; je zou denken dat dat ten koste gaat van onze trainingen. Maar niets is minder waar! We zijn gewoon op zoek gegaan naar alternatieven voor dit fanatieke team. De staf heeft contact gelegd met Tabonon Kickboksen en Lifestyle Centre, beide gevestigd in Raalte. Er werd gelijk enthousiast gereageerd en een afspraak was snel gemaakt.

In plaats van rondootjes , dribbeloefeningen en motorische spelletjes was het nu planking, triceps, biceps, buik, trap- en bokstechnieken, kortom: meervoudig bewegen. Het fanatisme straalde er tijden deze trainingen ook weer vanaf en de spelers vonden het erg leuk. Maar…. voetbal blijft natuurlijk wel hun grootste passie!

Als tegenprestatie gaan wij een voetbaltraining verzorgen voor de jongste kickboksgroep van Tabonon. Hopelijk kunnen we nog eens een keer een bezoekje brengen aan hen of aan Lifestyle Centre.

Zaterdag 20 januari hadden we op een half bevroren veld de pittige uitwedstrijd tegen Unicum JO11-1. Deze hebben we met vooral goed spel positief afgesloten. Wie weet kwam dit door de power die de jongens de afgelopen weken hebben opgedaan!

Staf JO11-1

Voor jou geselecteerd

Naar boven