Nieuws

Aanstaande zondag: Super Sunday!

Aanstaande zondag is het zover, SUUUUUUUPER SUNDAY met de grote Rohda Raalte bingo!!! Niemand minder dan PETER WALTER en DE TWEE KNAKEN gaan ons voorzien van een fantastische middag! Daarnaast zijn er ook 2 beeldschone dames en natuurlijk de BECO die het jullie helemaal naar jullie zin gaan maken.

Zijn jullie ook zo benieuwd met welke prijs je naar huis gaat? Zijn het de lekkernijen van Maurits Vleesproducten of de Zuivelhoeve? Win je een romantische etentje voor 2 bij Pa en Ma? Zit je binnenkort bij een voetbalwedstrijd of win je misschien wel een prijs voor het hele team? Of ga je er vandoor met de hoofdprijs: Kwijtschelding van de contributie voor het seizoen 2019/2020, oftewel een jaar lang gratis voetballen bij Rohda Raalte!

“Zo maar een greep uit heleboel prijzen die weer te winnen zijn. Deze middag is wederom tot stand gekomen dankzij alle sponsoren! Namens de ACS en de gelukkige winnaars alvast heel erg bedankt!

Vanaf 14:00 uur gaan we van start! Loten zijn aan te schaffen voor € 3,- per ronde en € 10,- voor de gehele middag! De prijzen worden verdeeld over 5 rondes met een grande finale en gigantische hoofdprijzen!

Uitdrukkelijk verzoek om CONTANT geld mee te nemen! (pinnen helaas niet mogelijk)

Wij hebben er zin aan en hopelijk tot zondag!

Voor jou geselecteerd

Naar boven