Pupil van de Week: Danilo had een fantastische middag

Afgelopen zondag was ik pupil v/d week bij de wedstrijd Rohda Raalte – Juliana ’31. Ik moest me al vroeg melden bij de leider Alfons Nijboer. We gingen samen naar de instructieruimte waar de trainer bezig was om de opstelling op het bord te zetten. Nadat alle spelers binnen waren begon de wedstrijdbespreking.

15428970916_0b43a94df1_o

Daarna mocht ik met Lars van Schooten mee naar de kleedkamer waar de muziek heel hard aan stond. Voor de wedstrijd mocht ik met de wisselspelers een balletje trappen. Iets voor 14.00 uur moest ik me melden bij de scheidsrechter. Van hem mocht ik de bal meenemen het veld op. Van de aanvoerder van Juliana kreeg ik nog een vaantje.

danilo1

Daarna mocht ik met Deniz Sahbaz de aftrap nemen en maakte ik een mooi doelpunt bij de keeper van Juliana. Daarna mocht ik in de dug-out plaatsnemen om de wedstrijd te bekijken. In de eerste helft maakte Dennis Hettinga met een mooi kopdoelpunt de 1-0 en in de tweede helft maakte Deniz Sahbaz met een kopdoelpunt de 2-0. Ik vond het een hele goede wedstrijd van Rohda en een verdiende overwinning. Na de wedstrijd ging ik met mijn favoriete spelers op de foto.

danilo2

Na de wedstrijd kreeg ik een wedstrijdbal met handtekeningen van de spelers en kreeg ik van Gerard patat met wat drinken. Ik wil iedereen bedanken voor een fantastische middag en hoop dat jullie nog veel meer wedstrijden gaan winnen.