Uitgeschakeld in de beker

Rohda Raalte verloor afgelopen zaterdag met 2-3 van zaterdag eersteklasser Berkum. Gezien de kansenverhouding hadden de Raaltenaren moeten winnen, maar daar waar Berkum deze wel benutte, benutte Rohda Raalte deze niet.

IMG_3812

Berkum begon zeer voortvarend aan de wedstrijd en wist binnen vier minuten de 0-1 op het scorebord te zetten, middels Ruud Wellenberg. Daarna creëerde Rohda Raalte een aantal goede mogelijkheden om op gelijke stand te komen. Toch werd het 0-2 via een razendsnelle counter, waarbij Ruud Wellenberg wederom scoorde in de 19e minuut. In de 22e minuut kreeg Rohda Raalte een penalty. Lars Kamperman-Leferink werd vastgehouden bij een vrije trap. Jeffrey de Visscher benutte dit buitenkansje en scoorde de aansluitingstreffer. Dit was ook tevens de ruststand. Wanneer Rohda Raalte de kansen benut had, had het voor moeten staan.

In de tweede helft probeerde Rohda Raalte de gelijkmaker te forceren. Toch was het aan de andere kant raak. Marc van der Meulen scoorde een schitterend doelpunt, waarbij de hele Rohda Raalte verdediging voor schut werd gezet: 1-3. Daarna scoorde Rohda Raalte middels Dennis Hettinga wederom een aansluitingstreffer. Verder dan dat kwam Rohda Raalte niet meer. Het bekerseizoen zit er dus op.