Nieuws

Salland Clubactie van Salland Zorgverzekeringen

Rohda Raalte doet ook dit jaar weer mee aan de Salland Clubactie van Salland Zorgverzekeringen. Waarom? Enerzijds bespaar je hiermee mogelijk veel geld op je zorgverzekering én ontvang je meer voordelen, zoals extra fysiobehandelingen. Anderzijds krijgen wij als Rohda Raalte geld voor ieder lid dat zich verzekert (of verzekerd blijft) bij Salland Zorgverzekeringen. Afgelopen jaar was de opbrengst maar liefst ruim € 4.000. Win-win dus!

Voordeel voor jou
Ook dit jaar is de Salland Clubactie zeer interessant, met extra voordeel voor Rohda-leden en vrijwilligers en hun gezinsleden:

  • 8% korting op alle aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen;
  • Kinderen zijn gratis meeverzekerd voor de meest uitgebreide aanvullende en tandartsverzekering van de ouders;
  • Vijf gratis extra fysiobehandelingen bij de aanvullende verzekeringen Extra en Plus;
  • Vergoeding voor sportmedisch advies in de aanvullende verzekeringen Plus en Top;
  • 25% korting op elke aankoop in 2024 van alle fraaie sportkleding en -artikelen via www.sportdirect.com;
  • Goede basispremie van € 145,90 per maand;
  • Ruime keuze uit zorgaanbieders én alle ziekenhuizen worden gecontracteerd.

Voordeel voor onze club: Nieuwe kleedkamers
Dit jaar hebben we een speciaal doel waar we voor sparen: de nieuwe kleedkamers die we gaan realiseren, zie ook bijgaand filmpje van onze voorzitter Han Reinders: Salland Clubactie spaardoel Rohda Raalte (youtube.com). Voor elke nieuwe verzekerde (18 jaar en ouder) krijgen we eenmalig € 50. Voor elke lid dat al verzekerd is bij Salland via het speciale Rohda-collectief, krijgen we elk jaar € 10. Oftewel, hoe meer leden zich verzekeren bij Salland, hoe meer dit oplevert voor de club.

Vergelijken zorgverzekeraars
Van veel mensen horen wij dat zij qua zorgverzekeringen door de bomen het bos niet meer zien. Het is bij een bovendien moeilijk om ‘appels met appels’ te vergelijken. De ene verzekeraar biedt een hele uitgeklede polis aan tegen een lagere prijs, de ander is zeer compleet en wat duurder. Kijk dus voor jezelf goed wat je belangrijk vindt. De ervaringen die wij met Salland Zorgverzekeringen hebben zijn goed. Ze hebben een sterke binding met de regio Salland, een goede service, een ruime zorgkeuze en de vergoedingen zijn redelijk uitgebreid.

Profiteer mee en scoor!
Overstappen (of een transfer maken, om in voetbaltermen te blijven) is echt heel makkelijk, weet ik uit eigen ervaring. Je regelt het eenvoudig via www.salland.nl/rohda. Salland Zorgverzekeringen zegt dan je huidige zorgverzekering voor je op. Op www.salland.nl/rohda kun je de verschillende pakketten met elkaar vergelijken, zodat je een verzekering kunt afsluiten die helemaal bij jouw situatie past. Lees meer op www.salland.nl/rohda of bel 0570 – 68 74 84.

Ik wens iedereen alvast een sportief en (financieel) gezond 2024 toe!

Met rood-gele groet,

Martijn Smit
Voorzitter Sponsorteam ROHDA Raalte

Voor jou geselecteerd

Naar boven