Wederom gelijkspel voor Rohda Raalte

Wederom heeft Rohda Raalte niet kunnen winnen. Afgelopen zondag werd het in Oldenzaal 3-3 en zo heeft Rohda Raalte sinds de Bataven uit, in oktober, niet meer gewonnen.

P1320159

Rohda Raalte, dat startte in dezelfde formatie als in de afgelopen twee wedstrijden, kwam al na 37 seconden achter na een fout in de defensie. Hierna was het Rohda Raalte wat de klok sloeg. Middels Dirk-Jan Klijn Velderman werd het al binnen 10 minuten 1-1. Een paar minuten later was het Deniz Sahbaz die aan mocht leggen vanaf de strafschopstip en niet miste: 1-2. Aanleiding voor de strafschop was dat Dennis Hettinga onrechtmatig gevloerd was. Weer een aantal minuten later was het Lars Kamperman Leferink die Rohda Raalte op een 1-3 voorsprong zette.

Na deze voorsprong zakte Rohda Raalte wat in en kon Quick’20 er gevaarlijker uitkomen. Dit resulteerde dan ook in een aantal kansen. Ook Jeffrey de Visscher raakte nog de paal. Verder gescoord werd er niet meer voor de rust.

Samenvatting Rohda Raalte TV:

Vlak na rust kwam Quick’20 op een 2-3 stand, door een aanval door het centrum van de verdedeging van Rohda Raalte. Toch bleef Rohda Raalte het proberen om de vierde treffer te maken. Echt grote kansen kreeg het niet. Quick’20 daar en tegen wel en wist in de 69ste minuut de gelijkmaker binnen te schieten. Na de gelijkmaker kreeg Quick’20 nog een aantal mogelijkheden, maar verder dan paal en lat kwamen de Oldenzalers niet. Een 3-3 eindstand mag dan ook wel een terechte eindstand genoemd worden.

Voor de mannen van trainer Martin Drent is het nu winterstop. Houdt www.rohdaraalte.nl in de gaten voor het programma tijdens de winterstop.

Ruben Tepperik, Lars Kamperman Leferink, Hamid Zarbaf, Coen Zwollo, Jeroen Jansen, Jesper Harmens, Boy Boeloerditi, Dirk-Jan Klijn Velderman, Jeffrey de Visscher (’78 Mart Hento), Dennis Hettinga en Deniz Sahbaz