Nieuws

Salland Clubactie levert een bonus van € 310,- op

De afgelopen maanden heeft Rohda Raalte weer deelgenomen aan de Salland Clubactie. Rohda Raalte ontvangt daarmee voor iedere deelnemer een bedrag en de verzekerden profiteren van een mooie korting op de zorgpremie. Tot 31 december kon je je inschrijven voor het clubcollectief. Hier maken al bijna 5.000 sporters gebruik van.

Ben je al bij Salland verzekerd, maar ben je nog niet overgestapt naar het clubcollectief? Ook gedurende het jaar kan je je nog aanmelden voor de clubcollectiviteit! Ga naar www.salland.nl/rohdaraalte om dat te regelen. Ook hiervoor ontvangt Rohda Raalte aankomend jaar dan weer een mooi bedrag. En jij ontvangt zo snel mogelijk de korting.

Kwaliteitsverzekering! Dat is waar Salland Zorgverzekeringen voor staat. Zij voelt zich verantwoordelijk voor de kwaliteit en beschikbaarheid van zorg bij jou in de buurt. Daarom maakt ze goede afspraken met zorgverleners en stimuleert zij hen om samen te werken. Hierdoor volgen behandelingen elkaar beter op en worden wachttijden verkort. Daarnaast heeft Salland Zorgverzekeringen dit jaar geïnvesteerd in de sportzoeker. Hiermee kunnen potentiële sporters gratis kennismaken met verschillende sportverenigingen. En zo krijgt Rohda Raalte hopelijk meer leden!

Dit jaar hebben de deelnemende verenigingen gezamenlijk € 30.990,- gescoord met de Salland Clubactie. Rohda Raalte heeft € 310,- gescoord voor de clubkas. De leden die zich hebben aangemeld via de clubcollectiviteit maakten ook nog kans op een jaar lang gratis lidmaatschap! Dit zijn de winnaars:

• Mevrouw M.L. van Ommeren – Smit (A.B.S. Volleybal)
• De heer N.T. Klein Koerkamp (Deventer IJsclub)
• Mevrouw R.T.P. Fijth (DVV IJsselstreek)

Voor jou geselecteerd

Naar boven