Nieuws

Babs Nijboer en jeugd verkopen recordaantal loten

Waarom Babs bij Rohda moest komen wist ze niet. Ze had wel een vermoeden maar hield van verrassingen. Het duurde wel wat lang want supportersvereniging Rood-Geel was bezig met de uitreiking van de “speler van het jaar” verkiezingen voor lagere seniorenteams en dat programma liep wat uit.

IMG_2527

Na een kwartiertje werd Babs dan toch naar voren geroepen door de voorzitters van de jeugdcommissie en Rood-Geel. Wat bleek: Babs had de meeste loten van het Rabobank Gé Nijboer toernooi verkocht. Wat verder bleek is dat Babs, Gé Nijboer heel goed kende. Het was namelijk haar opa. Tja, misschien een reden dat Babs extra haar best heeft gedaan.

IMG_2530

Dik verdient ontving Babs een paar mooie cadeaus uit handen van Joke Tuininga, de voorzitster van de supportersvereniging.

Record verkoop:
De jeugdcommissie bedankt Hans Hekking (en familie) weer voor de enorme inzet bij dit toch tijdrovende project. Dit jaar zijn er een kleine 800 loten meer verkocht dan het voorgaande seizoen. Daar de prijs van de loten ook nog eens steeg, kan de jeugdafdeling van Rohda Raalte op een voorlopige omzet van € 8.500,- rekenen. Dat betekend een stijging van plm. € 3600,- ten opzichte van het voorgaande jaar. Uiteraard gaan van deze omzet alle kosten van prijzen en het toernooi nog af.

IMG_2532

Voor jou geselecteerd

Naar boven