Nieuws

Vacature beheerder kleding senioren

Ben jij enthousiast en betrokken bij onze mooie club en wil je net als veel andere vrijwilligers je steentje bijdragen? Dan is de commissie beheer kleding en materialen wellicht iets voor jou.

Naamloos-1

De commissie zorgt ervoor dat alle teams gedurende het seizoen zijn voorzien van deugdelijke (lease)kleding en materialen voor wedstrijden en trainingen. Binnen de commissie zijn er verschillende aandachtsvelden zoals senioren, junioren, pupillen en materialen. De commissie vergadert ongeveer vijf keer per jaar, waarbij het accent ligt op de maanden maart tot en met mei, de periode waarin de werkzaamheden ter afsluiting van het lopende seizoen en de overgang naar het nieuwe seizoen worden voorbereid.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, betrokken vrijwilliger voor de seniorenteams. Hij/zij krijgt het beheer over de mail-account kledingsenioren@rohdaraalte.nl en is het eerste aanspreekpunt voor de teamleiders van de seniorenteams op het gebied van de leasekleding. De functie vraagt door het jaar heen weinig tijd. Alleen aan het eind van het verenigingsjaar is er een piekmoment in verband met de inname/uitreiking van de kleding. Dit is doorgaans in de maand juni.

Ben je geïnteresseerd en wil je graag meer informatie? Stuur dan een mailtje naar het secretariaat van Rohda Raalte.

Maar ook als je dit geen geschikte functie voor jou vindt, maar wel graag een steentje wilt bijdragen, is er in onze club vast wel een andere functie te vinden die je aanspreekt. Een grote vereniging als Rohda Raalte heeft continu behoefte aan vrijwilligers op diverse gebieden. Neem ook dan per mail contact op met het secretariaat van Rohda Raalte

Voor jou geselecteerd

Naar boven