Nieuws

Nipte overwinning in 1e duel tegen Tubantia

Rohda Raalte heeft in de 2e ronde van de nacompetitie om een plaats in de Hoofdklasse voor het seizoen 2016-2017 met 2-1 gewonnen van het Hengelose Tubantia. Het was niet het beste duel van Rohda Raalte dit seizoen, maar in deze fase moet je ook slechte wedstrijden winnen. En dat deed Rohda Raalte.

Samenvatting ROHDA Raalte TV:

Toch was Rohda Raalte de ploeg die wilde voetballen, maar het verzuimde om echt goed te voetballen. Tubantia daar en tegen vocht voor elke meter en wist zich knokkend in de wedstrijd te houden. Met name in de tweede helft vergaten de mannen van trainer Frank Tempelman te voetballen. Er werden te veel fouten gemaakt, waardoor Tubantia in de wedstrijd bleef.

Toch kunnen we positief zijn. Uit de laatste 5 wedstrijden werd er 15 punten gehaald. We zullen dus nog even door moeten vechten om het Hoofdklasserschap veilig te stellen. Aanstaande donderdagavond zal het beter moeten in Hengelo. Aanvang is dan 19:30 uur. We hopen op massale steun van de Rohda Raalte leden!

Karakteristieken:
’42 1-0 Lars van Schooten; ’47 1-1 Melvin Degenaar; ’86 2-1 Saba Gwedelidze.
Rood: Marcel Degenaar (trainer/coach Tubantia) Geel: Saba Gwedelidze (Rohda Raalte) en Ekrem Lok (Tubantia)

Opstelling Rohda Raalte:
Jens Veldwachter, Lars Kamperman Leferink, Maurice Tepperik, Jordy Bloo (’66 Fabian Put), Lennart Krijger, Jesper Harmens, Dirk-Jan Klijn Velderman, Björn Zwikker, Lars van Schooten, Saba Gwedelidze en Jelko Wieferink (’81 Max Kiekebosch).

Opstelling Hvv Tubantia:
Remco Olde Hendrikman, Azem Eskili, Niek Herr (’70 Daniel Luierweert), Gilian Renssen, Ekrem Lok, Bas Steggink, Melvin Degenaar, Timo Mulder, Orshein Eilyo (’46 Carlos Jonkers), Koen Fleer en Mickeal Stuut.

Camera: Sil Hoonhorst
Montage: René Kappert
Foto’s: Erik Roelofs

Voor jou geselecteerd

Naar boven