Nieuws

Met beide beentjes weer op de grond

Na het heerlijke feestje en euforie vorig week in Heino, met name bij de supporters, werd er zondagmiddag helaas geen goed vervolg aan gegeven in de thuiswedstrijd tegen Quick 1888 uit Nijmegen.

Samenvatting & Nabeschouwing Rohda Raalte TV:

Wel nam Rohda Raalte al in de tweede minuut van de wedstrijd een 1-0 voorsprong via een goal van Ronald Gomez. Daarna had Rohda Raalte het moeilijk. Met name kwam dat door de andere samenstelling van achteruit door blessures van Jim Brinkhof en Jeroen Jansen. De nieuwe achterhoede was duidelijk nog niet goed op elkaar ingespeeld.

Quick 1888 zette druk en met fysiek harder spel dan Rohda Raalte werden teveel duels door de Nijmegenaren gewonnen. Rohda had het moeilijk maar kon toch ook genoeg mogelijkheden creëeren om de score uit te breiden.

Na de rust scoorde Quick 1888 vrijwel direct de gelijkmaker en een kwartier later was het 1-2 via twee afstandsschoten die binnen gingen. Rohda Raalte probeerde nog wel de gelijkmaker te produceren maar kwam niet verder dan twee keer de lat via Lars van Schooten.

Volgende week zondag speelt Rohda Raalte een uitwedstrijd in Lichtenvoorde tegen Longa´30. Aanvang is dan 14 uur.

Karakteristieken:
´2 1-0 Ronald Gomez; ´47 1-1 Gianluca de Jong; ´61 1-2 Dimitri Vrehe.
Geel: Coen van Heun en Sander Blok (Rohda Raalte); Joffrey van Rossum en Gianluca de Jong (Quick 1888).

Opstelling Rohda Raalte:
Jens Veldwachter, Lennart Krijger, Sander Blok, Coen van Heun, Max Kiekebosch (´63 Ogúzhan Sahin), Jesper Harmens, Djeremy Zandvliet, Dirk-Jan Klijn Velderman, Lars van Schooten, Edilson Coelho en Ronald Gomez.

Voor jou geselecteerd

Naar boven