Nieuws

Supportersvereniging Rood-Geel hield Algemene ledenvergadering

Woensdagavond 30 november heeft Supportersvereniging Rood-Geel zijn algemene ledenvergadering gehouden. Een ruime week na de verkiezing van Han Reinders als voorzitter van Rohda Raalte werd er bij Rood-Geel ook een nieuwe bestuursvoorzitter aangewezen.

logoroodgeel

De algemene ledenvergadering werd afgetrapt met een minuut stilte ter nagedachtenis aan alle leden die ons afgelopen jaar zijn ontvallen. Vervolgens werd er kort verslag uitgebracht van de nodige activiteiten van de Supportersvereniging. Enkele voorbeelden van deze activiteiten zijn de bijdrage aan het Sinterklaasfeest en het jeugdkamp. De huldigingen van de kampioenen, de speler van het jaar verkiezing, het Rood-Geel-feest en het Rein Haerlman toernooi. Na de activiteiten kwamen de financiën aan bod. Rood-Geel heeft financieel een goed jaar gedraaid met een plus van ruim € 1200.

Bestuursverkiezing
Het afgelopen jaar heeft Joke Tuininga de voorzittershamer ter hand gehad als voorzitter ad-interim. Joke heeft aangegeven dat ze het te druk heeft met én de BECO én Rood-Geel en stelt hierdoor de positie van voorzitter verkiesbaar. Peter Littelink stelt zich kandidaat als nieuwe voorzitter ad-interim. Dit voorstel werd door de vergadering aanvaard, waardoor Peter Littelink de nieuwe voorzitter is voor de termijn van ten minste één jaar en Joke Tuininga de rol van secretaris overneemt.

Tot slot was er ruimte voor de nodige bedankjes over en weer voor de prettige samenwerking met onder andere het bestuur van Rohda Raalte, Rohda Raalte 1 en de jeugdcommissie en uiteraard was er daarna tijd voor een borrel.

Voor jou geselecteerd

Naar boven