Klinkende start in derde periode

Rohda Raalte is zondagmiddag de derde periode goed begonnen. Thuis, op Sportpark Tijenraan, werd Orion uit Nijmegen getrakteerd op een 6-0 nederlaag, met als scorende uitblinker Ronald Gomez die weer helemaal terug is. Hij scoorde maar liefst drie keer.

Samenvatting & Nabeschouwing ROHDA Raalte TV:

In de eerste helft was Rohda Raalte de bovenliggende partij en kwam dan ook op een 2-0 ruststand. Orion uit Nijmegen kon toch nog een paar keer gevaarlijk worden, maar vergat te scoren. In het begin van de tweede helft kwam Rohda Raalte in een tijdsbestek van vijf minuten op een veilige marge: 5-0.

Vlak voor tijd bepaalde Ronald Gomez de eindstand op 6-0. Een goede start in de derde periode, waar Rohda Raalte nu direct bovenaan staat met een prima doelsaldo. Ook in de competitiestand deed Rohda Raalte goede zaken. Het zag koplopers Bemmel en BVC’12 gelijk spelen en zo blijft Rohda Raalte mee doen in de strijd om de titel.

Volgende week zondag speelt Rohda Raalte uitwedstrijd in Hengelo tegen Tubantia dat vanmiddag koploper BVC’12 op 1-1 hield.

’22 1-0 Ronald Gomez; ’42 2-0 Lars van Schooten; ’52 3-0 Djeremy Zandvliet; ’55 4-0 Ronald Gomez; ’58 5-0 Lars van Schooten; ’86 6-0 Ronald Gomez.

Ruben Tepperik, Lennart Krijger (’64 Don van Rossum), Fabian Put, Coen van Heun, Jeroen Jansen, Jesper Harmens (C)(’72 Max Kiekebosch), Dirk-Jan Klijn Velderman, Lars van Schooten, Djeremy Zandvliet (’72 Ogúzhan Sahin), Edilson Coelho & Ronald Gomez.

Foto’s: Eric Roelofs
Interview: Simone Chapel
Camera & Montage: René Kappert