Nieuws

Pupil van de Week: Hero Smit had een topdag

Maandag 17 april, 2e paasdag, was Hero Smit de Pupil van de Week bij de wedstrijd Rohda Raalte – Longa’30. Hieronder stelt hij zich aan jullie voor en schreef hij een verslagje van deze middag.

Voor: wat leuk dat ik pupil van de week mocht zijn ik heb altijd al pupil van de week willen zijn dus ik ben er super blij mee. ik ben op 28 juni jarig dan word ik 10. ik zit op de linderte in groep 6. ik heb twee zussen Julia en Elsa en een hond die Bobbie heet. mijn lievelingseten is taco mijn lievelingsdrinken is Yogi

ik ben eerste jaar E en ik zit nu in E4 we hebben een spanende competitie. Ik sta het liefst links mid en mijn beste voetbal kwaliteiten zijn: hard rennen, trucjes, assists en corners. ik ben op voet bal gegaan toen ik 5 was ,en ik vind het een superleuke sport.

ook in mijn vrije tijd voetbal ik graag met vrienden en ook kijk ik graag naar Rohda Raalte 1. mijn hobby’ s zijn voetballen, fifa 17 spelen en youtube kijken. mijn idool is neymar omdat hij veel truces kan. mijn idool keepers zijn de Gea, Buffon en de beste van Rohda 1 vind ik Lars. mijn favoriete club is de Spurs. Later zou ik het aller liefst profvoetballer willen worden.

Na: Het is heel leuk om pupil van de week te zijn. Je mag met de scheids het veld op, bij de voorbespreking zijn en in kleedkamer alle handtekening op een bal zetten. Je mag de hele wedstrijd in de dug-out zitten dat is ook heel leuk want, als er een doelpunt komt gaat iedereen juichen en jij ook. Je mag ook meedoen met de warming up, dat is ook leuk omdat je dan over mag passen met de spelers van Rohda en dan ook nog soms op het goal te schieten. De voorbespreking is heel leuk want het is heel ingewikkeld want de coach zegt allemaal belangrijke dingen, en dan voelt het net als of je zelf in het eerste zit. En je mag het eerste goal maken en dan juicht iedereen voor je. Ik had ook altijd al pupil van de week willen zijn. Ik had een top dag !!!!!!!!!

Voor jou geselecteerd

Naar boven