Nieuws

Voorbeschouwing Rohda Raalte – Longa’30

Rohda Raalte speelt maandag 17 april, 2e Paasdag, een inhaalwedstrijd thuis op Sportpark Tijenraan tegen Longa’30 uit Lichtenvoorde. Het is een wedstrijd die mee telt voor de 2e periode.

Voorbeschouwing ROHDA Raalte TV:

Destijds werd er in Lichtenvoorde vrij gemakkelijk met 1-4 gewonnen, met twee doelpunten van Djeremy Zandvliet. Verder scoorden Ronald Gomez en Ogúzhan Sahin voor de Rood-Gelen. Jurgen Wiegerinck scoorde namens de Achterhoekers, die hem deze keer zullen moeten missen wegens een schorsing.

Bij Rohda Raalte is de gehele selectie fit, op Jesper Harmens na. Hij kampt nog met een hersenschudding die hij opliep in de wedstrijd tegen Orion. Verder is Aron Wierenga geschorst na een rode kaart, die hij opliep in de wedstrijd van Rohda Raalte 2 afgelopen weekend tegen De Zweef 2.

Om op een nacompetitie plaats om promotie aan het eind van de rit te staan, zal er gewonnen moeten worden. Longa’30 strijdt nog tegen een nacompetitie plaats om degradatie. Wint men, dan is men zo goed als veilig.

De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. Wending uit Slijk-Ewijk en hij zal worden geassisteerd door Dhr. Weever uit Vorden en Dhr. Engbers uit Oldenzaal. Aanvang is 14:00 uur. KOMT ALLEN!

Pupil van de week: Hero Smit (Rohda Raalte JO11-4)
Parade en latjetrap team: Rohda Raalte JO11-6
Sponsor wedstrijdbalKorbeld Verhuur

Resultaten van de laatste 4 ontmoetingen in Raalte:

Datum Uitslag Doelpuntenmakers Rohda Raalte
26-05-2016 3-1 Saba Gwedelidze (2x) & Björn Zwikker
15-12-2013 2-2 Jordi Lemmens & Boy Boeloerditi
30-03-2013 3-0 Rick Vleems (2x) & Rik-Jan de Groot
22-01-2012 3-0 Emir Balavac (2x) & Melvin Velthuis

Voor jou geselecteerd

Naar boven