Nieuws

Heerlijke zondagmiddag tegen Rigtersbleek

Rohda Raalte heeft zondagmiddag een heerlijke middag beleeft. Op Sportpark Tijenraan werd Rigtersbleek aan de zegekar gebonden en met een 3-0 nederlaag naar huis gestuurd. Een, over de gehele middag geziene, terechte overwinning voor de Raaltenaren.

Samenvatting & Nabeschouwing ROHDA Raalte TV:

Rohda Raalte startte goed aan de wedstrijd en zette Rigtersbleek direct vast. Nadat Rigtersbleek de eerste kans van de wedstrijd gemist had, was het Edilson José Coelho die randje buitenspel wel de openingsgoal van de wedstrijd maakte in de zeventiende minuut van de wedstrijd. Daarna was het Rohda Raalte dat het beste van het spel had en vlak voor rust de voorsprong verdubbelde via Teun Bakhuis die een afgeslagen vrije trap binnen mocht schieten.

Na rust probeerde Rigtersbleek de aansluitingstreffer te maken, maar het was wederom Teun Bakhuis die de Raaltenaar naar veilige haven tikte, nadat de achterhoede van Rigtersbleek niet geheel vrij uit ging. Uiteindelijk een terechte overwinning voor de Raaltenaren in een leuke pot voetbal.

Volgende week zondag speelt Rohda Raalte wederom een thuiswedstrijd. Dit maal een bekerwedstrijd tegen zondag 4e klasser ABS uit Bathmen.

Karakteristieken:
’17 1-0 Edilson José Coelho; ’42 2-0 Teun Bakhuis; ’69 3-0 Teun Bakhuis
Toeschouwers: 250
Scheidsrechter: Dhr. van der Velden
Geel: Coen van Heun & Jeroen Jansen (Rohda Raalte) & Jacob Said, Jeroen van der Veen & Tim Bongers (Rigtersbleek)

Opstelling Rohda Raalte:
Tom Vastenavond, Lennart Krijger, Fabian Put, Thom Strijland, Coen van Heun, Jesper Harmens (C), Dirk-Jan Klijn Velderman, Lars van Schooten, Djeremy Zandvliet (’65 Sven Kruiper), Edilson José Coelho (’85 Niels Klink) & Teun Bakhuis (’78 Jeroen Jansen)

Interview: Bernard Jansen
Camera: Tawfeek
Montage: René Kappert
Foto’s: Erik Roelofs

Voor jou geselecteerd

Naar boven