Nieuws

Teampatat voor Rohda Raalte JO17-7

Hoewel we zaterdag 2 chauffeurs met MPV’s meehadden wilden de 4 grootste jongens pérse bij mij in de Daihatsu mee. Met de achterbumper op het asfalt vertrokken we naar Nieuwleusen…..

Na een 0-2 voorsprong kreeg Thijn een “publiekswissel”. Niet omdat hij dat verdiend had, maar hij pakte even zijn momentje. Hij gaf zichzelf een applaus en zocht roemloos de beschutting van de dug-out op. De tweede helft werd niet technisch of tactisch gespeeld, maar gewoon puur fysiek de beuk erin. Dat leverde Rick een arm op die onder een onmogelijke hoek achter zijn rug hing. Voordat de EHBO arriveerde had het slangenmens zichzelf alweer hersteld en kon hij naast Thijn plaatsnemen op de bank. Eindstand 0-3. BAM we zijn koploper!

En dat zonder trainer. Hoe kan dat? Waar halen die jongens die techniek, tactiek, conditie en motivatie vandaan? Gewoon, op eigen houtje trainen, elkaar coachen en scherp houden. En goede voeding natuurlijk. Véél goede voeding en véél drinken. Géén bier, want dat mag niet.

Dus even bij Rohda Raalte langs voor een teampatat, want de jongens hebben honger. Dat viel een tikkeltje tegen. 2 schaaltjes is genoeg voor 2 man, maar niet voor een heel team. Dat mag best wat royaler. Als we de koppositie handhaven, volgende week 8 teampatat want we zijn met 16. Daarna gaan ze niet meer in de Daihatsu passen.

Laurens van den Berg

Voor jou geselecteerd

Naar boven