Nieuws

Voorbeschouwing Rohda Raalte vs. DETO – za. 6 april 2024

Aanstaande zaterdag wacht de thuiswedstrijd tegen DETO uit Vriezenveen. De uitwedstrijd in Vriezenveen eindigde dit seizoen in een 0-2 overwinning voor Rohda Raalte. Na een vrij Paasweekend gaan de mannen van Laurens Knippenborg komend weekend weer op jacht naar de drie punten.

Afgelopen donderdag speelde Rohda Raalte een goede thuiswedstrijd in de kwartfinale van de districtsbeker van de KNVB tegen Excelsior’31 uit Rijssen. Deze werd helaas verloren. De ogen zijn nu gericht op de wedstrijd tegen DETO. Door het goed vertoonde spel van afgelopen donderdag wordt deze met vertrouwen ingegaan.

DETO staat op dit moment op de 10e plek met 27 punten. Afgelopen donderdag speelde DETO nog een inhaalwedstrijd tegen Heino. Deze werd na een 1-0 voorsprong met 1-2 verloren. De uitwedstrijd in Vriezenveen werd dankzij een goede teamprestatie en twee goals door de man in vorm – Teije ten Den – weliswaar gewonnen, het was echter een redelijk gelijkwaardig duel. De mannen van Laurens Knippenborg moeten dus weer volop aan de bak.

Rohda Raalte beschikt op dit moment over een vrij fitte selectie. Aanvoerder Thom Strijland maakte tegen Excelsior ’31 weer zijn basisdebuut en ook Sven Pazie sluit waarschijnlijk weer aan bij de selectie. De weersverwachtingen voor aanstaande zaterdag zijn goed, dus kom allemaal de mannen op Sportpark Tijenraan aanmoedigen!

De wedstrijd begint om 18.00 uur en staat onder leiding van het arbitrale trio De Waard, Oude Huikink en Brink. En blijf vooral ook na afloop gezellig wat drinken, terwijl Marcel Kalter de sterren van de hemel zingt!

Flynn Schrijver

Voor jou geselecteerd

Naar boven