Nieuws

Het PEC Zwolle & Molecaten Kidsevent

Kinderen kunnen hun voetbaldiploma behalen, zich laten schminken, FIFA spelen tegen PECMAN, springen op het springkussen, zich laten vermaken met live-entertainment, dansen met Zwolfje en Molly & Caatje in de Molecaten mini-disco, win een meet & greet met een speler of een weekendje weg bij Molecaten en nog veel meer! Op www.peczwolle.nl/kidsevent staat alle actuele informatie.

Tickets en prijzen
Tickets voor het Kidsevent en de wedstrijd tegen VVV-Venlo bestelt u via www.pecwolle.nl/tickets of in de Pec Zwolle Fanshop.

Niet-seizoenkaarthouders
Kinderen t/m 12 jaar kunnen voor slechts € 10,- naar de wedstrijd tegen VVV-Venlo en het Pec Zwolle & Molecaten Kidsevent (i.p.v. € 17,50). Dit geldt voor de vakken: 10, 11, 21, 22, 25 t/m 30, 32A en 32B. Kinderen vanaf 13 jaar en ouders/begeleiders betalen de reguliere prijzen voor de wedstrijd tegen VVV-Venlo en kunnen een gratis ticket voor het Kidsevent bestellen.

Let op: u krijgt alleen toegang tot het Kidsevent wanneer u in het bezit bent van een toegangskaart voor het Kidsevent. Kaarten bestelt u online via www.peczwolle.nl/tickets of in de Pec Zwolle Fanshop.

Seizoenkaarthouders
Seizoenkaarthouders van PEC Zwolle kunnen een gratis kaart voor het Kidsevent bestellen. Dit geldt zowel voor kinderen t/m 12 jaar als kinderen vanaf 13 jaar en volwassenen.

Met vriendelijke groet, namens Pec Zwolle,

Trudy van der Veen
Eventmanager

Voor jou geselecteerd

Naar boven